Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk post-koncern sælger del af svensk logistik-firma fra

Fredag 29. september 2023 kl: 10:56
Af: Redaktionen

Skanlog og Hillebrand Gori, der er et selskab i DHL, som indgår i den tyske post-koncern, Deutsche Post, har indgået en aftale, hvor Skanlog overtager hele Hillebrand Goris indenlandske lager- og distributionsvirksomhed for alkoholholdige drikkevarer i Sverige. Alle berørte medarbejdere vil blive tilbudt ansættelse hos Skanlog

Efter en gennemgang af det nuværende forretningsmiljø og dets strategiske positionering har Hillebrand Gori, der er et selskab i DHL-koncernen under Deutsche Post, besluttet at frasælge sin indenlandske lager- og distributionsvirksomhed for alkoholholdige drikkevarer i Sverige til Skanlog, den største uafhængige alkoholiske logistiktjenesteudbyder i Norden.


I den forbindelse overtager Skanlog lageret og kontorerne i Jordbro i nærheden af Stockholm ved udgangen af oktober. Skanlog vil overholde alle forpligtelser over for kunder og leverandører, og alle berørte medarbejdere vil blive tilbudt jobmuligheder hos Skanlog. 


Mona Zuko, Managing Director Skanlog Sweden (tv), Jørn Johansen, Group CEO Skanlog A/S og Marc Heeren, Global Head of Integrated Logistics Solutions, Hillebrand Gori.


- Når vi tager dette store og vigtige skridt, er det en fornøjelse at byde et team af yderst kompetente og dedikerede fagfolk velkommen i vores Skanlog-familie. Hillebrand Gori's medarbejdere har en lang tradition for at levere topkvalitet, og deres ekspertise er uvurderlig for os. Sammen vil vi bygge videre på det stærke fundament af tillid, kompetencer og kundefokuserede værdier, som både Skanlog og Hillebrand Gori har, velvidende at vi kombinerer styrker og kompetencer fra to velrenommerede virksomheder. Vores ambition om at levere høj brancheekspertise forbliver urokkelig, og vi ser frem til at sætte nye standarder og skabe endnu mere værdi for vores kunder og markedet, siger Mona Zuko, der er administrerende direktør hos Skanlog Sverige.


Opkøbet er et skridt i Skanlog's ambition om at opbygge en stærk markedsposition som markedsleder og full-service leverandør inden for logistikydelser til kunder af alkoholiske drikke i Sverige.


- Hillebrand Gori gennemgår regelmæssigt sin strategiske positionering på de forskellige markeder, hvor vi opererer. Efter en af disse regelmæssige strategiske gennemgange fokuserede vi mere på vores kernekompetencer i Sverige ud over indenlandsk oplagring og distribution af alkoholholdige drikkevarer, siger Søren Nymann, der er Area Director BWS Nordics & Baltics, Hillebrand Gori.


- I Skanlog har vi fundet en meget velpositioneret og erfaren partner på markedet, der er præget af en kunde- og menneskecentreret virksomhedskultur. Med Skanlogs fokus på at levere førende lager- og distributionstjenester til BWS-segmentet i Skandinavien er vi overbeviste om, at de vil tage virksomheden til nye styrker og højder, siger han videre.


Hillebrand Gori vil fortsætte med at drive forretning i Sverige, men fokusere på international logistik af drikkevarer, øl, vin og spiritus, som er virksomhedens kernekompetencer. Internationale kunder vil derfor forblive upåvirkede af opkøbet og vil fortsat blive betjent af Hillebrand Gori på logistik- og transportområdet.


Parterne holder de finansielle og juridiske detaljer i transaktionen som dem selv.


Hillebrand Gori vil fortsat operere i Sverige og vil i fremtiden fokusere på sine internationale logistiknetværkKlik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Stort trafikknudepunkt og ladepark ved Aalborg er klar til brug
- Færre unge mistede livet i trafikken
- Norsk postkoncern har sat flere fossile lastbiler til side
- Nye lamper skal kaste lys over havneterminaler
- Distributionsvirksomhed i Fredericia er gået konkurs
- Tip-trailer har speciel beklædning på bund og sider
- Fredag 14. juni 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- To bekendtgørelser skrives sammen
- Kokainkartel er optrevlet efter anholdelser i Spanien
- De lette kørste frem med 61
- Forskellem mellem nummer et og to er 43

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst