Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dobbelt-kvartpalleløfter letter arbejdet

Onsdag 25. november 2020 kl: 13:50
Share  


Af: Redaktionen

Dobbelt-kvartpalleløfter letter arbejdet

Med en ny palleløfter fra den danske producent af materialehåndteringsudstyr Logitrans A/S kan man håndtere to kvartpaller på samme tid - og tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på en eur-palle

Den nye kvartpalleløfter, der har en kapacitet på 200 kg, kan på grund af den ene lange gaffel  håndtere to kvartpaller på samme tid. Det gør arbejdet mere effektivt og øger produktiviteten.


En anden særlig egenskab er, at den kan løse udfordringen med at tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på en eur-palle. Den situation, hvor man normalt bliver nødt til at flytte eur-pallen for at kunne tage kvartpallen fra den anden side. 


- Vores nye dobbelt-kvartpalleløfter, DLQ200, er et uundværligt og meget effektivt redskab, når du har brug for at løfte to kvartpaller til/fra en eur-palle - og transportere dem til det ønskede sted i eksempelvis supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer. Hvis man har brug for at håndtere og transportere blot en kvartpalle, så har vi også løsninger til dette, siger Gitte Kirkegaard, der er administrerende direktør hos Logitrans A/S. 


Logitrans betegner den nye palleløfter - DLQ200 - som meget manøvredygtig og brugbar overalt, også der hvor pladsen er trang. Den har håndtag med ergonomisk rigtige gribevinkler, som giver brugeren et afslappet greb. Hjulene giver en behagelig og lydløs kørsel – og skåner de fine gulve og fliser på din arbejdsplads.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Plastpallen kan bruges igen og igen - også før og efter brug
- Lagerautomater har forandret arbejdsgangen lagerhotel
- CO2-neutral teknik til skibe skal testes i Aalborg
- Transportkoncern udvider i Sverige
- Europæisk virksomhed har lagerløsninger på lager
- Grosist-virksomhed investerer i robotlager
- Transportkoncern skal håndtere enzymer
- Dansk transport- og logistikkoncern køber grund ved Stockholm
- Specialist i natdistribution har købt firma med speciale i tidskritiske lager- og logistikløsninger
- Dobbelt-kvartpalleløfter letter arbejdet
- Supermarkedskæde vil selv tage sig af det daglige brød
- Logistikcenter ved Greve har solceller på taget

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst