Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk virksomhed med løft som speciale bliver kranforhandler i hele Skandinavien

Fredag 21. august 2020 kl: 23:00
Af: Redaktionen

Dansk virksomhed med løft som speciale bliver kranforhandler i hele Skandinavien

Virksomheden N.C. Nielsen har pr. 15. august indgået aftale med finske Konecranes om salg af Konecranes’ produkter i Norge og Sverige. Det betyder dermed, at N.C. Nielsen forhandler både Terberg terminaltraktorer og Konecranes maskiner i hele skandinavien

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes’ gaffeltruck og reachstackere på det danske marked. N.C. Nielsen og Konecranes arbejder i forvejen sammen på en række områder og har blandt andet udviklet en serie af heavy duty-reachstackere med løftekapaciteter på mellem 85-152 ton, som sælges over hele verden.


Udover Konecranes er N.C. Nielsen kendt for at importere og forhandle gaffeltruck fra tyske Linde på det danske marked og terminaltraktorer fra hollandske Terberg i hele Skandinavien. Med det nye setup kan N.C. Nielsen imødekomme de fleste behov på heavy handling-området - uanset om det gælder løsninger med nye maskiner, serviceaftaler, specialmaskiner, ekstraudstyr eller brugte maskiner.


Samtidig er N.C. Nielsens danske søstervirksomhed Scantruck også repræsenteret med eget datterselskab i Sverige, hvor hovedsædet er fysisk placeret i Rosersberg vest for Stockholm og med en afdeling i Kungsälv nord for Göteborg. På det svenske marked forhandler Scantruck blandt andet Manitou teleskoplæssere, GMG saxlifte og Sennebogen-kraner.


- Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie. Vi glæder os over at have udvidet samarbejdet til at gælde Norge og Sverige. De fleste Konecranes kunder vil fortsat have kontakt til velkendte ansigter, som kommer til at arbejde i en ny forretningsmæssig ramme. Vi har etableret et nyt heavy handling-team, som skal understøtte vores skandinaviske indsats, siger salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.


Alle Konecranes-kunder hos N.C. Nielsen kan trække på en serviceorganisation med erfarne teknikere, der står klar til at rykke ud til den løbende vedligeholdelse og til eventuel akut assistance - uanset hvor i Norge, Sverige eller Danmark, de måtte befinde sig. Ekspertisen dækker hele spektret fra vedligehold, service, reparationer og til reservedele samt teknisk support.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Nybyggeri har øget antallet af ledige lagerarealer
- Ville du lade dig overvåge på arbejdet?
- Ringsted får nyt pakkedistributionscenter
- Tysk terminaltraktor er kørt ud på et nyt niveau af præcision og komfort
- Transport- og logistikuddannede får hurtigt arbejde
- Logistik-koncern åbner fremtidens terminal, der er fyldt med scannere
- Glædelig jul
- Nyt logistikcenter for dansk modekoncern bliver et af de mest effektive og automatiserede
- Nybyggeri skaber ledige lager- og logistik-lokaler i ældre bygninger
- Uddannelsesorganisation samler tre afdelinger i en
- Online-supermarked lukker lager i Aarhus efter et år
- Uddannelsescenter åbner ny indendørs gaffeltruckhal - og dørene for flere kurser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst