Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk virksomhed med løft som speciale bliver kranforhandler i hele Skandinavien

Fredag 21. august 2020 kl: 23:00
Share  


Af: Redaktionen

Dansk virksomhed med løft som speciale bliver kranforhandler i hele Skandinavien

Virksomheden N.C. Nielsen har pr. 15. august indgået aftale med finske Konecranes om salg af Konecranes’ produkter i Norge og Sverige. Det betyder dermed, at N.C. Nielsen forhandler både Terberg terminaltraktorer og Konecranes maskiner i hele skandinavien

Siden 2007 har N.C. Nielsen forhandlet Konecranes’ gaffeltruck og reachstackere på det danske marked. N.C. Nielsen og Konecranes arbejder i forvejen sammen på en række områder og har blandt andet udviklet en serie af heavy duty-reachstackere med løftekapaciteter på mellem 85-152 ton, som sælges over hele verden.


Udover Konecranes er N.C. Nielsen kendt for at importere og forhandle gaffeltruck fra tyske Linde på det danske marked og terminaltraktorer fra hollandske Terberg i hele Skandinavien. Med det nye setup kan N.C. Nielsen imødekomme de fleste behov på heavy handling-området - uanset om det gælder løsninger med nye maskiner, serviceaftaler, specialmaskiner, ekstraudstyr eller brugte maskiner.


Samtidig er N.C. Nielsens danske søstervirksomhed Scantruck også repræsenteret med eget datterselskab i Sverige, hvor hovedsædet er fysisk placeret i Rosersberg vest for Stockholm og med en afdeling i Kungsälv nord for Göteborg. På det svenske marked forhandler Scantruck blandt andet Manitou teleskoplæssere, GMG saxlifte og Sennebogen-kraner.


- Vi tager hul på et nyt kapitel i vores Konecranes-historie. Vi glæder os over at have udvidet samarbejdet til at gælde Norge og Sverige. De fleste Konecranes kunder vil fortsat have kontakt til velkendte ansigter, som kommer til at arbejde i en ny forretningsmæssig ramme. Vi har etableret et nyt heavy handling-team, som skal understøtte vores skandinaviske indsats, siger salgsdirektør på N.C. Nielsens heavy handling-område, Max Høegh Nielsen.


Alle Konecranes-kunder hos N.C. Nielsen kan trække på en serviceorganisation med erfarne teknikere, der står klar til at rykke ud til den løbende vedligeholdelse og til eventuel akut assistance - uanset hvor i Norge, Sverige eller Danmark, de måtte befinde sig. Ekspertisen dækker hele spektret fra vedligehold, service, reparationer og til reservedele samt teknisk support.


Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lagerlokaler er eftertragtede i Nordsjælland
- Boligindretnings-kæde får ny logistikdirektør med ansvar for store distributionscentre
- Ny trepartsaftale skal holde hånden under arbejdspladser og lønmodtagere
- Pakkedistributør vil kunne bringe pakker ud samme dag til to millioner modtagere
- Tysk dagligvarekæder fordobler sin lagerkapacitet i Køge
- Fyn mangler lagerplads
- Tekstil-logistikvirksomhed tager over efter pelse
- Dagligvarekæde vil se lagerarbejderes coronapas
- Dansk transport- og logistikkoncern har holdt rejsegilde i Sverige
- Minus 0,02 millimeter giver 4,8 ton mindre plastfolie - og en gevinst på CO2-regnskabet
- Maskine skærer papkasser op til papfyld - og sparer transport af pap og fyld
- Universitet har skift ud på kran-plads

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst