Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
ARBEJDSGIVERFORENING:

Udenlandske medarbejdere er helt afgørende for at holde Danmark i gang

Fredag 27. marts 2020 kl: 12:03
Af: Redaktionen

Et par politikere har været ud med, at udenlandske arbejdere også skulle begrænses i deres muligheder for at rejse ind i Danmark, så risikoen for spredning af corona-virus mindskes yderligere. - Vi skal gøre, hvad vi kan for at begrænse smittespredningen - også på danske arbejdspladser. Samtidig er det vigtigt, at vi ikke lukker døren for udlændinge, der arbejder i Danmark. De er helt afgørende for at holde gang i den danske fødevaresektor og forsyningskæden til danske virksomheder og butikker, lyder det fra Dansk Arbejdsgiverforening, DA

Administrerende direktør i Dansk Arbejdsgiverforening Jacob Holbraad peger på, at beskæftigelsesministeren har udtalt, at han vil tale med arbejdsmarkedets parter om, hvordan smitte på danske arbejdspladser med forskellige nationaliteter begrænses bedst muligt.


- Vi skal gøre alt, vi kan for at bekæmpe smittespredning i Danmark og på danske arbejdspladser. Derfor er vi også klar til at drøfte med beskæftigelsesministeren, hvordan vi sammen inddæmmer smitten bedst muligt, siger Jacob Holbraad, der peger på, at udenlandske medarbejdere er helt afgørende for at holde dansk erhvervsliv i gang. 


- De spiller en vigtig rolle, når det kommer til at sikre, at vi kan handle mad i butikkerne, og at danske virksomheder kan få forsyninger. Hele den danske forsyningskæde er dybt afhængig af udenlandske medarbejdere. Uden de medarbejdere vil Danmark gå endnu mere i stå, siger Jacob Holbraad.


Han fremhæver, at danske arbejdsgivere gør rigtig meget for at begrænse smitterisikoen på arbejdspladserne. 


- Der gælder nøjagtigt de samme regler for danske og udenlandske medarbejdere. Arbejdsgiverne skal naturligvis sikre, at alle medarbejdere ved, hvordan de passer bedst på sig selv og hinanden, understreger han.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst