Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

To nye Stralis i fuld bredde skal køre for Smalle Transport

Tirsdag 14. juli 2015 kl: 12:00
Af: Redaktionen

Iveco i Vejle har leveret to nye Iveco Stralis Hi-Way med 460 hk til Smalle Transport i Tørring nordvest for Vejle. De nye tre-akslede Stralis-trækkere med twinsteer-aksel, skal trække trailere lastet med kød, frugt og grønt, som chaufførerne skal levere til modtagere over hele landet

To nye Stralis i fuld bredde skal køre for Smalle Transport
Rune Therkildsen, der er kørselsleder hos Smalle Transport, siger, at de to nye Stralis’er er kommet til transportfirmaet blandt andet på grund af ny kørsel, hvor de skal indgå i det daglige arbejde med at køre med kød og det natlige arbejde med at køre med frugt og grønt.


Han peger også på, at et godt forhold og en god dialog med Steffen Andreasen, der er salgschef for det tunge segment hos Iveco i Danmark, har spillet afgørende ind.


Derudover har gode erfaringer med Iveco Stralis hos en nabovognmand gennem en årrække og et langt serviceinterval på 150.000 km også påvirket valget.


- Med et serviceinterval på 150.000 km kan vi spare et værkstedsbesøg om året, påpeger Rune Therkildsen, som med et smil siger, at værkstedsbesøg altid kommer på tværs af det daglige arbejde.


De to nye Stralis’er hos Smalle Transport er en forøgelse af vognparken. Efter sommeren bliver de fulgt af tre tilsvarende biler, der skal erstatte tre lejede trækkere. I alt er vognparken oppe på 21 trækkende enheder


- Vi har lige etableret eget værksted i Hedensted, forklarer Rune Therkildsen. På værkstedet vil virksomhedens biler blive serviceret og vedligeholdt suppleret med de nødvendige besøg på autoriserede værksteder, når opgaverne kræver mere specialiseret viden og udstyr.


- Det er vigtigt for os, at vi kan få klaret reparationerne hurtigt. I de halvanden måned, vi har haft de nye Stralis’er, har vi fået en god service, siger Rune Therkildsen og fremhæver at hurtig service og reparation er af afgørende betydning, når bilerne kører næsten 24 timer i døgnet med to eller tre chauffører på skift bag rattet.


I den forbindelse peger Rune Therkildsen på, at lige som lastbilleverandørerne må tilpasse sig og betjene kunderne, når deres biler har behov for assistance, må nutidens chauffører også tilpasse sig tiden.


- Vi har faktisk haft held med at ansætte helt unge, der lige har fået kørekort, siger Rune Therkildsen, der peger på, at unge chauffører ikke har de samme vaner og idéer, som chauffører, der har kørt på vejene i 30 år eller mere.


Smalle Transport i Tørring beskæftiger sig eksempelvis med transport af:
  • jern og metal
  • frugt og grønt
  • kød, brød med mere
Smalle Transport beskæftiger sig også med kurerkørsel


Om de to nye Iveco Stralis Hi-Way til Smalle Transport
  • Iveco i Vejle har leveret to nye tre-akslede Iveco Stralis Hi-Way med twinsteer til Smalle Transport, Tørring
  • Der er tale om to ens trækkere med typebetegnelsen AS440 S46TXP, der fortæller, at der er tale om trækkere med 460 hk motorer og automatiseret Eurotronic-gearkasser
  • Trækkernes førerhuse er Hi-Way-udgaven med fire punkts luftaffjedring, automatisk klimaanlæg, 7 tommer navigationsskærm
  • Bilerne er bygget op hos Iveco Vejle med Jost luftforskydelig skammel, værktøjsskab i venstre side og fuld alu-afdækning foran skamlerne
  • Bilerne er solgt og leveret af salgschef Steffen Andreasen hos Iveco Vejle








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst