Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Grosist-virksomhed investerer i robotlager

Torsdag 14. januar 2021 kl: 11:47
Share  


Af: Redaktionen

Stål- og teknikgrossisten Sanistål har indgået en aftale med Element Logic om levering af et stort og højteknologisk AutoStore-robotlager. Investeringen vil effektivisere Sanistål's lager og skabe plads til yderligere vækst

Det nye fuldautomatiske robotlager vil øge automatiseringsgraden betydeligt på Sanistål's centrallager i Billund.


- AutoStore er den mest højteknologiske lagerløsning på markedet, og det passer rigtig godt til vores centrallager i Billund, fordi det er en meget fleksibel og kompakt løsning, som vi nemt kan skalere i takt med, at vi vækster, siger Christian B. Lund, der er administrerende direktør i Sanistål.
 

AutoStore anlægget kommer til at bestå af 44 robotter, som vil håndtere 55-60 procent af vareflowet på centrallageret. Udover at få en fleksibel og fremtidssikret lagerløsning er der mange andre fordele ved at investere i det nye robotlager.


- Driften på vores centrallager bliver mere effektiv, og vores kunder får en højere kvalitet og leveringssikkerhed. Derudover understøtter AutoStore vores bæredygtige dagsorden, idet anlægget bruger markant mindre energi sammenlignet med vores nuværende drift, og det belaster derfor miljøet mindre, siger Stephan Schuler, der er Supply Chain direktør i Sanistål.
 

Samarbejdspartneren Element Logic har stor erfaring med at levere kundetilpassede AutoStore-løsninger til centrallagre, og Managing Director Demark Nikolaj Bjørn Eriksen glæder sig til det fremtidige samarbejde med Sanistål.


- Det er et interessant og stort projekt for os, som vi glæder os til at komme i gang med. Det er vigtigt for os, at vi nu indgår i et partnerskab med Sanistål, hvor vi fremover løbende vil optimere og forbedre anlægget, så det hele tiden passer til Sanistål behov, siger Nikolaj Bjørn Eriksen.
 

Sanistål tager efter planen robotlageret i drift i september i år.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Plastpallen kan bruges igen og igen - også før og efter brug
- Lagerautomater har forandret arbejdsgangen lagerhotel
- CO2-neutral teknik til skibe skal testes i Aalborg
- Transportkoncern udvider i Sverige
- Europæisk virksomhed har lagerløsninger på lager
- Grosist-virksomhed investerer i robotlager
- Transportkoncern skal håndtere enzymer
- Dansk transport- og logistikkoncern køber grund ved Stockholm
- Specialist i natdistribution har købt firma med speciale i tidskritiske lager- og logistikløsninger
- Dobbelt-kvartpalleløfter letter arbejdet
- Supermarkedskæde vil selv tage sig af det daglige brød
- Logistikcenter ved Greve har solceller på taget

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst