Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Østjysk containerterminal skifter ejer

Tirsdag 11. august 2020 kl: 10:26
Share  


Af: Redaktionen

APM Terminals overtager ALC - Aarhus Logistics Center’s containerterminal på Aarhus havn. De to terminaler Aarhus ligger side om side på Østhavnen. Overførslen får virkning 1. september

ALC’s terminal blev etableret i foråret 2017 og har siden opnået et højt aktivitetsniveau. Men pladsmæssige begrænsninger på Østhavnen i Aarhus betyder, at ALC har besluttet at afhænde terminalen til den større aktør, APM Terminals i Aarhus.


- Aarhus har en central position for containertrafikken, og i ALC har vi inden for få år nået et stærkt aktivitetsniveau. Vi vurderer imidlertid, at det ud fra et langsigtet perspektiv vil være vanskeligt at videreudvikle vores aktiviteter. Derfor vil det også indebære udfordringer at fortsætte med at servicere vores kunder på den beste måde. Ved at sælge vores terminal til APM Terminals, sikrer vi også forbedrede muligheder for kunderne, siger Jan Dam Poulsen, der er administrerende direktør i ALC.

Med APM Terminals overtagelse af ALC's containerterminal vil kunderne få flere operationelle fordele i dagligdagen - eksempelvis øget åbningstid, øget kapacitet på kølecontainere og et højere produktivitetsniveau.Med APM Terminals som ejere vil kunderne også have direkte adgang til regelmæssige togtjenester samt et verdensomspændende linienetværk.


- Vi erhverver en interessant forretning med loyale kunder, som nu får adgang til et større netværk og med det nye udviklingsmuligheder for deres forretning. Samtidig forventer vi at være i stand til at gøre kundernes arbejdsdag mere effektiv med kun er én operatør, siger Dennis Olesen, der eer administrerende direktør Nordics i APM Terminals.


APM Terminals i Aarhus er blandt de mest effektive og moderne containerterminaler i Europa. APM Terminals, der er en del af A.P. Møller-Maersk Gruppen, driver en af ​​verdens mest omfattende havne- og integrerede netværk med sø og landtransport.

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU afsætter 150 millioner euro til transport af vigtige medicinske artikler
- Randersvirksomhed sætter nye slidbaner på for Michelin
- Lastbilleverandør tilbyder finansieringsløsninger til elektriske lastbiler
- Ny færgerute giver kortere vej til Sassnitz i Tyskland
- Transportkoncern justerer sine priser
- S-Regeringen holder fast i tidsbegrænset parkering på motorvejsrastepladser
- Vognmandsorganisation er tilfreds med ministers afvisning af EU-Kommissionen
- - Der er akut behov for flere rastepladser
- Tysk lastbilproducent præsenterer teknologisk strategi for elektrificering
- Europæiske brintalliance får Danmark som medlem
- Personbilist kom for tæt på
- Virksomheder i Danmark CO2-kompenseret deres fossile brændstof

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst