Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Sommertogt skaber positive transporthistorier

Onsdag 22. juli 2009 kl: 10:29
Af: Mikael Hansen

De to trafikpolitiske modpoler Kristian Pihl Lorentzen(V) og Pia Olsen Dyhr(SF) er godt i gang med deres rundtur i Danmark

De har valgt at køre i en miljøvenlig bil og at invitere pressen til at være med. Hermed har trafikpolitikerne Kristian Pihl Lorentzen(V) og Pia Olsen Dyhr(SF) valgt at bruge en uge af deres sommerferie på at sætte fokus på et bredt udvalg af trafikprojekter, og det på en måde, der skaber positive historier om transport midt i pressens agurketid.

Stationer
I de første to dage af sommertogtet er det lykkedes at sætte fokus på behovet for jernbanestationer. Første stop var Hillerød, hvor muligheden for at åbne en S-togsstation mellem Hillerød og Allerød blev luftet. Også Langeskov Station på Fyn blev set efter i sømmene for en overvejelse om at genåbne denne station, som har været lukket i flere årtier. Pia Olsen Dyhr er fortaler for begge projekter, mens Kristian Pihl Lorentzen ønsker mere dokumentation.

Motorveje
Når talen er på motorveje er situationen lige omvendt. Kristian Pihl Lorentzen er en varm fortaler for både Frederikssundsmotorvejen og for en udbygning af motorvejene på Vestfyn. Her tøver Pia Olsen Dyhr. På turen over Fyn sad hun ved rattet, og ved mødet på motorvejsbroen ved afkørsel Middelfart var hun stadig lunken overfor projektet, men ikke helt afvisende ifølge Fyens Stiftstidendes referat.

På cykeltur i Odense
De to trafikpolitikere havde forinden været på cykeltur i Odense og set på cykelinfrastruktur, cykelparkering, gratis pumpeservice og havde fået en præsentation af mål og midler i Odenses succesfulde cykelsatsning.

Jylland på en dag
Dagens program er det sidste for de to trafikpolitikere, og de skal se på rastepladser, vejudbygning, letbane, endnu en jernbanestation, havneinitiativer og færgefart på Kattegat.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer har både gående gulv og automatisk rullepresenning
- App skal styrke fællesskabet i transportbranchen
- Sådan har prisen på dieselolie udviklet sig siden 2022
- Fredag 23. februar 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Tysk transportkoncern med speciale i transport af flydende produkter udskifter 165 trækkere
- Ny fabrik skal udvinde nye ressourcer fra gamle dæk
- Rekordmange personer rejste over Øresund i 2023
- Lastvognstog med 25 ton ophængte skinker spærrede tilkørsel til motorvej
- Puljemidler skal bruges til at bekæmpe vejstøj
- Tre-akslet kærre er opbygget med hejs og skørter
- Beregner fra færgeselskab viser fordele ved færgen
- Selskabet, der ejer grunden til jorddeponi, er på vej i betalingsstandsning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst