Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportudstilling havde også mere kuriøse indslag

Søndag 29. maj 2016 kl: 14:42
Af: Redaktionen

Nogle af de nyheder, som blev præsenteret på Vestfyn Trækker 2016, er særlig kuriøse - en tanklignende kæmpekran, hidtil usete Ferrarier og spoileren, der får brændstofforbruget ned.

Transportudstilling havde også mere kuriøse indslag
En udstillerliste på 150 gac mange muligheder for produktnyheder på  Vestfyn Trækker - Transport & Logistik i Ejby på Vestfyn


- På Vestfyn Trækker finder man massevis af produkter, som bidrager til øget effektivitet, større bæredygtighed og lavere omkostninger. Som en ekstra gevinst er nogle af dem ret opsigtsvækkende, siger messearrangør Per Mikkelsen, der er direktør for den danske del af VBG Truck Equipment.


Kæmpekran på larvefødder
Magnus Skak begyndte for syv år siden at importere kraner fra tyrkiske Erkin World Power. Det førte til Skaks Kran Import & Eksport, som har bygget endnu et helt specielt køretøj: Musen - en 115 tonsmeter kran på larvefødder, som kan køre igennem åbninger på ned til 210 centimeter i bredden. Det giver nye muligheder i både kirker, baggårde, sale, huse og haller.


- Ingen anden så stor kran kan komme ind gennem så små åbninger. Det betyder enorme tids- og omkostningsbesparelser ved reparation, restaurering og montering. Eksempelvis bliver det langt nemmere at montere altaner i baggårde og at udskifte loftmonterede elementer i haller og fabrikker, siger Magnus Skak.


Er Ferrari verdens hurtigste
Din Lastbilmægler, som er dansk hovedimportør af Ferrari, kunne fremvise en hel perlerække af nye produkter. Særlig opmærksomhed fik fire krannyheder, som for første gang blev vist i Danmark. De omtales af Morten Stegemejer fra Din Lastbilmægler spøgefuldt som verdens hurtigste.


- Ud over den karakteristiske postkasserøde farve er Ferrari især kendt for deres fjernstyrede kraner. Den unikke automatiske grabfunktion er en populær tilvalgsmulighed. Når grabben automatisk selv åbner og lukker, bliver dosering meget nemmere, forklarer han.


Kroghejs og spoiler med lav profil
Morten Stegemejer kunne også fremvise et helt nyt 24 tons Hydrolift kroghejs, som kun er 19 cm højt på vangerne. Det betyder, at hejset som det eneste af sin slags kan håndtere både fire- og syv-meters containere. Produktet vises monteret på en Mercedes opbygget med VBG’s nye modulbagende, Rear End Solution.


Endelig var der på Din Lastbilmæglers stand verdenspremiere på spoilersystemet V-Spoilers, som giver en brændstofbesparelse på op til 3,5 procent, og som virksomheden selv vil starte dansk fabrikation af.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst