Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Forsvaret lejer lager i Vendsyssel til uniformssystem

Torsdag 7. september 2023 kl: 10:36
Af: Redaktionen

Forsvaret lejer lager i Vendsyssel til uniformssystem

14.700 ud af 19.500 ansatte i Forsvaret bærer uniform. Derfor har Forsvaret brug for en central lagerfacilitet, hvorfra et nyt uniformsystem skal indarbejdes og distribueres. Det ny munderingssystem er et fælles nordisk projekt og får til huse i en lager- og logistikejendom i Pandrup i det vestlige Vendsyssel

Forsvaret med Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen har fundet det nye lager på 15.000 kvadratmeter gennem ejendomsmæglerfirmet EDC Erhverv Poul Erik Bech.

 
- Vi har brug for mere plads. Vi får anskaffet et nyt uniformssystem og har derfor brug for at kunne samle det ét sted, så vi effektivt kan iklæde forsvaret. Første del-levering omfatter 12.000 sæt, og vi skal i alt iklæde 36.000 mand, siger major i Forsvaret og projektleder for det nye lager i Pandrup, Niels Peder Munksgaard, der har over 30 års erfaring i Forsvaret. 


Samlet består munderingssystemet af ca. 600 forskellige materialenumre/størrelser, og Forsvaret har lejet sig ind på en længere lejeaftale i Pandrup, da ejendommen lever op til kravspecifikationer og behov. 


- Vi får dermed ét samlet og effektivt højlager i Danmark til det nye uniformssystem. Vi kommer til at samle alt et sted, og vores koncept går ud på, at vi derfra kan plukke, pakke og fremsende uniformssystemet, pakket i den korrekte størrelse til hver enkelt soldat, videre til vores Forsyningscentre, så de lokalt kan iklæde medarbejderne, siger han.


Niels Peder Munksgaard forventer, at der kommer til at arbejde 11 medarbejdere, når lager- og logistikejendommen er oppe at køre i løbet af 2024. 


- Vi kommer til at bruge en del ressourcer på at optimere ejendommen, så den passer til os, og så har vi selvfølgelig ekstra restriktioner i forhold til sikkerhed. Vi får et meget effektivt og strømlinet lager med den nye mundering samlet, siger Niels Peder Munksgaard, som allerede er i fuld gang med at rekruttere medarbejdere til den nye arbejdsplads.

 
Stor udlejningsopgave
Ejendommen er opført i 1998 og er samlet på 25.000 kvadratmeter - herunder 12.500 kvadratmeter lager med en loftshøjde på 6,5 meter under spær og 2.000 kvadratmeter teknikrum til ventilation med videre på taget. Ud af bygningens 10.000 kvadratmeter kontorfaciliteter har Forsvaret også lejet lidt kontor, omklædning, badefaciliteter, toiletter og kantine, og der er en stor parkeringsplads med plads til 500 biler.

 
- Det er en stor udlejningsopgave på en lang lejekontrakt til Forsvaret. Det er faktisk den største udlejningsopgave, jeg personligt har været med til i mine mere end 15 år som mægler, siger Michael Stilling, der er partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg.


- Og så er det selvfølgelig ekstra spændende med at få enderne til at mødes mellem udlejer Bach Gruppen Ejendomme og Forsvaret, og det kommer også Pandrup og Jammerbugt Kommune til glæde med en stor organisation med mange besøgende. Ejendommen er bygningsmæssigt i høj kvalitet og er i øvrigt den forhenværende Flextronics ejendom, som mange i området nok kender, og Normal var midlertidige lejere og har nu fundet nyt lager, siger han videre.


Michael Stilling fandt ud af, at Forsvaret havde behov for mere plads af en tidligere medstuderende på valuarstudiet. 


- Så det har fra start været et søgeopdrag eller lejerådgivningsopgave for Forsvaret. Vi brugte en del tid på at afsøge og afdække, hvor- og hvilke placeringer, i relevante kommuner, der kunne matche deres ønsker. Det var afgørende for dem med ca. 15.000 m² lager med tilhørende administration og lette adgangsforhold. Der har overordnet været tale om en smidig- og konstruktiv proces, udlejer og lejer imellem, selvom det naturligt har krævet en hel del ekstra, når det er Forsvaret, der er lejere. Vi takker for tilliden til udlejer, såvel som lejer og ønsker dem held og lykke med den nye lokation, siger Michael Stilling.
 

Benjamin Galacho, der er administrerende direktør i Bach Gruppen Ejendomme, peger på, at ejendomsselskabet er glade for, at lagerfaciliteterne lever op til Forsvarets krav, og dermed at have landet en lang og stabil lejeaftale med Forsvaret.
Ejendomsmæglerfirmaet EDC Erhverv Poul Erik Bech har hjulpet forsvaret med at finde et passende lager til deres nye uniformsystem, som skal uniformere 36.000 medarbejdere. På billedet fra venstre: Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg,  Niels Peder Munksgaard, major og Projektleder Pandrup i Forsvaret og Benjamin Galacho, administrerende direktør i Bach Gruppen Ejendomme. (Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech)
 
 

Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lagervirksomhed i Taastrup er gået konkurs
- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- Ejendomsinvestor køber grund i Malmö til last-mile distributionslager
- Tysk logistikkoncern skal distribuere reservedele til tyske lastbiler og busser - i Australien og New Zealand
- Nybyggeri har øget antallet af ledige lagerarealer
- Ville du lade dig overvåge på arbejdet?
- Ringsted får nyt pakkedistributionscenter
- Tysk terminaltraktor er kørt ud på et nyt niveau af præcision og komfort
- Transport- og logistikuddannede får hurtigt arbejde
- Logistik-koncern åbner fremtidens terminal, der er fyldt med scannere
- Glædelig jul
- Nyt logistikcenter for dansk modekoncern bliver et af de mest effektive og automatiserede

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst