Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vejdirektoratet inviterer til åben byggeplads og havn

Mandag 29. august 2022 kl: 12:06
Share  


Af: Redaktionen

Vejdirektoratet inviterer til åben byggeplads og havn
Vordingborg Havn og brobyggepladsen åbner for adgang. (Foto: Vejdirektoratet)

Søndag 18. september kan alle interesserede komme ind bag hegnet til Vordingborg Havn og byggepladsen til den nye Storstrømsbro. Den dag står Vejdirektoratet, hovedentreprenøren SBJV, Vordingborg Havn og en række af virksomhederne på havnen sammen om at invitere borgere og andre interesserede indenfor til en dag på Masnedø

  • Kunne du tænke dig at komme helt tæt på de store betonelementer til den nye Storstrømsbro? 
  • Vil du følge med i, hvordan Vordingborg Havn arbejder med at udvide sit område, og få et kig ind hos nogle af de virksomheder som holder til på havnen? 

Så er chancen der søndag 18. september, hvor Vejdirektoratet, hovedentreprenøren SBJV, Vordingborg Havn og en række af virksomhederne på havnen står sammen om at invitere borgere og andre interesserede indenfor til en spændende dag på Masnedø.


- Vi oplever en stor interesse for byggeriet af Storstrømsbroen, og derfor vil vi gerne invitere alle interesserede om på den anden side af byggepladshegnet og helt tæt på både byggeriet og de mange maskiner. Det er en unik chance for at se det hele på nærmeste hold, siger projektchef Niels Gottlieb, Vejdirektoratet.


På dagen kan man komme rundt på havnen og møde nogle af de mange virksomheder og se området, hvor havnen udvider. Samtidig har man mulighed for at se værket, der producerer beton til den nye bro, og komme ind i nogle af hallerne, hvor elementerne til både bropiller og brofag bliver støbt. 


- Vi glæder os til endelig at kunne vise offentligheden, hvor langt vi er nået med vores igangværende udvidelse og håber, at mange besøgende vil lægge vejen forbi, siger havnedirektør Jan-Jaap Cramer, Vordingborg Havn.


Hovedentreprenøren SBJV har tilrettelagt en rute gennem byggepladsen, hvor man som besøgende kan få et godt indtryk af, hvor stort et projekt, det er at bygge en ny Storstrømsbro.


- Arbejdet med broen bliver mere og mere synligt på land og på vand. Vi glæder os til at give lokale borgere og andre interesserede mulighed for at komme tæt på og se med egne øjne, hvordan vi arbejder med det store byggeri, siger SBJV's projektdirektør, Barry Crouchman.


Vejdirektoratet, SBJV og Vordingborg Havn opfordrer til, at så mange gæster som muligt cykler til arrangementet, da parkeringspladser vil ligge et stykke fra selve byggepladsen eller havnen.


Interesserede kan læse mere om Storstrømsbroen her: 

Interesserede kan læse mere om Vordingborg Havn her:Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Reglerne for transport af gods på jernbane bliver opdateret ved årsskiftet
- Banedanmark skulle ikke overtage landbrugsejendom på grund af jernbaneprojekt
- To britiske transportknudepunkter får ny togforbindelse
- Sveriges største containerhavn håndterer flere containere - og andet gods
- Im- og eksporten faldt i september
- Danmarks overskud var det største i EU i 2021
- Jernbane-udbud til 1,5 milliarder kroner er på vej
- Spansk virksomhed skal bygge "grøn" transformerstation
- Sættevogn løsnede sig over Storebælt i januar 2021 - Ingen bliver tiltalt
- Et formelt nordisk transportsamarbejde er kommet et skridt nærmere
- Importkontrollen bliver skærpet for fragt med skib, vej og tog
- Danmarks største erhvervshavn er blevet optaget i globalt klimainitiativ

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst