Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Truckservice er blevet elektrisk

Fredag 19. august 2022 kl: 11:44
Af: Redaktionen

Truckservice er blevet elektrisk

Virksomheden N.C. Nielsen, der blandt andet leverer og servicere gaffeltrucks og palleløftere, tog først på sommeren en elektrisk servicevogn i brug. Der er tale om en batteri-elektrisk Mercedes eSprinter, som bliver brugt i København

Med den nye Mercedes eSprinter bidrager N.C. Nielsen til emissionsfri kørsel, når servicemontøren besøger virksomhedens kunder i det storkøbenhavnske område.


Bilen har alt det nødvendige udstyr for at kunne servicere kunderne og fungere som et rullende værksted med værktøj, smøremidler og reservedele til dagens opgaver.


Servicebilen kommer ikke til at køre mange kilometer hver dag, da servicemontøren skal betjene kunderne inden for en overskuelig radius fra sin bopæl.


Bilen har en rækkevidde på op på 150 km, når den er fuldt opladet og kan om nødvendigt oplades ved en Clever-lynlader på 20-25 minutter i en frokostpause og desuden medbringer servicemontøren selv sin egen oplader i bilen.


- Vi glæder os over at kunne bidrage til den grønne omstilling. Vi tager et skridt ad gangen og vil skifte til elektriske servicebiler, hvor det er muligt. Det er ofte muligt, hvor der er forholdsvis kort afstand til kunderne fra den enkelte servicemontørs private adresse. Vi har allerede bestilt de næste servicebiler og vil gradvist udskifte en del af flåden, siger servicechef Ole H. Pirchert fra N.C. Nielsen.


Udover de elektriske servicebiler bidrager N.C. Nielsen selv til den grønne omstilling med blandt andet flere el-firmabiler, nye ladestandere på P-pladsen i Balling og en ISO 14001-certificering, hvor virksomheden har forpligtet sig til at nedbringe sin CO2-udledning med procent hvert år.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tysk logistikkoncern skal distribuere reservedele til tyske lastbiler og busser - i Australien og New Zealand
- Nybyggeri har øget antallet af ledige lagerarealer
- Ville du lade dig overvåge på arbejdet?
- Ringsted får nyt pakkedistributionscenter
- Tysk terminaltraktor er kørt ud på et nyt niveau af præcision og komfort
- Transport- og logistikuddannede får hurtigt arbejde
- Logistik-koncern åbner fremtidens terminal, der er fyldt med scannere
- Glædelig jul
- Nyt logistikcenter for dansk modekoncern bliver et af de mest effektive og automatiserede
- Nybyggeri skaber ledige lager- og logistik-lokaler i ældre bygninger
- Uddannelsesorganisation samler tre afdelinger i en
- Online-supermarked lukker lager i Aarhus efter et år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst