Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk transport- og logistikkoncern har holdt rejsegilde i Sverige

Onsdag 6. oktober 2021 kl: 11:14
Share  


Af: Redaktionen

Torsdag 23. september holdt transport- og logistikkoncernen Frode Laursen A/S rejsegilde på sit nye grønne logistikcenter i Eskilstuna, der ligger omkring 100 kilometer vest for Stockholm. Logstikcenteret, der er ved at blive opført på en grund, som koncernen købte i 2020, ventes at stå færdig omkring årsskiftet

Der blev snakket grøn omstilling og fremtidens lagerløsninger, da logistikvirksomheden Frode Laursen torsdag afholdt rejsegilde for sit nye 39.000 kvadratmeter store logistikcenter i Eskilstuna.


Logistikcentret er bygget efter Frode Laursen's Green Warehouse Vision, som blandt andet betyder stort fokus på CO2-venligt byggemateriale, vand- og varmegenvinding og 100 procent grøn strøm.


- Eskilstuna bliver vores mest bæredygtige logistikcenter til dato. Her tager vi al den erfaring, vi har fra vores tidligere lagerbyggerier og kombinerer dem med den seneste teknologiske udvikling og et tæt samarbejde med nøje udvalgte leverandører, siger administrerende direktør Frode Laursen, Thomas Corneliussen.


Frode Laursen er en af Nordens førende logistikvirksomheder indenfor transport, opbevaring og value added services på dagligvarer og byggemateriale. Virksomheden har i forvejen logistikcentre i Sverige - i Åstorp og Göteborg. Men det Frode Laursen's første logistikcenter i Mälardalen. Frode Laursen har blandt andet Fast-Moving Consumer Goods (FMCG), som kerneområde.


- Vi er rigtig glade for placeringen her i Eskilstuna Logistikpark tæt på store retailers som Coop, Amazon og ICA. Det passer perfekt til en virksomhed som vores, der har FMCG som kerneområde, siger Thomas Corneliussen.


De første kunder flytter ind i starten af 2022. I den forbindelse bliver der også skabt nye arbejdspladser i lokalområdet.


- Vi regner med, at der i første omgang bliver tale om 10-20 stillinger, men planen er, at de 39.000 kvadratmeter skal blive til 75.000 kvadratmeter i løbet af de nærmeste år, og det betyder selvfølgelig også at antallet af ansatte vil stige, siger Thomas Corneliussen videre.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbil- og buskoncern vil producere batterier i stor skala på fabrik i Nürnberg
- Dansk transportkoncern har taget sit nye logistik-center i Sverige i brug
- Dansk tøj-koncern bygger logistikcenter i Holland for to milliarder kroner
- Pakkedistributør bygger nyt og skaber 400 arbejdspladser
- Dødsulykke på tyggegummifabrik blev begyndelsen på en eksportsucces
- Solceller og batterier kan skære CO2-udledningen fra nyt lager ned med over 40 procent
- Transportkoncern udvider med nyt lager på 95.000 kvadratmeter
- Specialist i logistik af farmaceutiske produkter lejer lager i Køge
- Lagerlokaler er eftertragtede i Nordsjælland
- Boligindretnings-kæde får ny logistikdirektør med ansvar for store distributionscentre
- Ny trepartsaftale skal holde hånden under arbejdspladser og lønmodtagere
- Pakkedistributør vil kunne bringe pakker ud samme dag til to millioner modtagere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst