Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skærpede indrejserestriktioner for udlændinge med bopæl i Storbritannien er blevet forlænget

Søndag 3. januar 2021 kl: 21:24
Share  


Af: Redaktionen

For at minimere smittespredningen af ny mutation af COVID-19 fra Storbritannien har S-Regeringen besluttet at forlænge de nuværende indrejserestriktioner for personer med bopæl i Storbritannien til og med 17. januar

Regeringen indførte på baggrund af udbredelsen af en ny mutation af COVID-19 skærpede indrejserestriktioner for indrejsende med bopæl i Storbritannien fra fredag 25. december sidste år til og med søndag 3. januar i år. De skærpede restriktioner betyder, at udlændinge med bopæl i Storbritannien som det klare udgangspunkt nægtes indrejse i Danmark.


Regeringen har med bagrund i den aktuelle situation besluttet, at de skærpede indrejserestriktioner for udlændinge, der har bopæl i Storbritannien, forlænges, således at personer med bopæl i Storbritannien afvises indrejse i Danmark til og med søndag 17. januar. Beslutningen er truffet for at forhindre smittespredning fra indrejsende fra Storbritannien. En lang række andre europæiske lande har også indført skærpede indrejserestriktioner rettet mod Storbritannien for at begrænse udbredelsen af den ny mutation af COVID-19.


Danske statsborgere og personer med bopæl i Danmark, der befinder sig i Storbritannien, vil fortsat kunne rejse ind i Danmark.


- Vi skal gøre, hvad vi kan for at begrænse tilfældene af den muterede virus fra Storbritannien i Danmark. Derfor har regeringen – i lighed med andre lande i EU – besluttet at forlænge de nuværende indrejserestriktioner for personer med bopæl i Storbritannien, siger justitsminister Nick Hækkerup (S).


Der gælder undtagelser for enkelte persongrupper med bopæl i Storbritannien, der fortsat tillades indrejse i Danmark. Således kan man indrejse, hvis man:
  • Er primær omsorgsperson for mindreårige børn
  • Er familie eller kæreste til alvorligt syge eller døende personer i Danmark
  • Indrejser med henblik på godstransport

I forlængelse af de skærpede indrejserestriktioner indfører Transport- og Boligministeriet fra mandag 4. januar et flyveforbud mod flyvninger med ikke-COVID-19-testede personer fra Storbritannien. Flyveforbuddet gælder til og med søndag 17. januar.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Udfordrende start på 2021 fortsætter i februar
- Jysk lufthavn får forbindelse med lufthavn i Schweiz
- Luftfartsselskaber skal hjælpe med smitteopsporingen
- Én ud af tre vil flyve mindre i fremtiden
- Tysk transport- og logistikkoncern omstrukturerer regional ledelse
- Lufthavn i Forenede Arabiske Emirater gik mindst tilbage
- Forbuddet mod fly fra De Forenede Arabiske Emirater er ophævet
- Indrejsende til Danmark skal testes og gå i 10 dages isolation
- Europæisk politisamarbejde advarer mod falske corona-testcertifikater
- Flertal i Folketinget baner vej for krav om test og isolation af indrejsende
- Lufthavn får ny direktør med baggrund i vandhavn
- Danmark er stadig lukket for flyvninger fra De Forenede Arabiske Emirater

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst