Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Rederi vil igen sejle med tre færger

Tirsdag 19. maj 2020 kl: 13:40
Share  


Af: Redaktionen

Fra onsdag 20. maj vil Molslinjen igen sejle med tre færger på ruten mellem Jylland og Sjælland. Dermed er Molslinjen tilbage til samme kapacitet som før indsatsen mod corona-virus skruede ned for en lang række aktiviteter i det danske samfund. Molslinjen oplyser, at rederiet også vil genoptage sejladsen mellem Ebeltoft og Odden

I begyndelsen af corona-tiden sejlede Molslinjen med en enkelt hurtigfærge på Kattegat. Fra 27. april blev endnu en hurtigfærge sat ind, og i denne uge - en lille måned senere - skal alle tre færger i drift.


Molslinjen oplyser, at rederiet fortsat kun sælger kun hver anden plads på færgerne over Kattegat. Men da passagererne er begyndt at vende tilbage i stort tal, indsætter rederiet tre hurtigfærger mellem Jylland og Sjælland for at passagerne kan holde den anbefalede afstand til hinanden.


- Det er meget glædeligt, at vi nu kan sætte alle tre færger i drift. Vi forsøger hele tiden at være på forkant med efterspørgslen, så vi er sikre på at kunne få plads til alle, når lysten til og muligheden for at rejse vender tilbage, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.


Passagerer fra Sjælland ønsker at benytte Molslinjens sæsonrute mellem Odden og Ebeltoft på deres vej til de jyske sommerhuse, kommer også med på færgen fra 20. maj.


- På den måde er vi klar til at modtage de mange færgegæster, som vil bruge Kristi Himmelfartsferien på en tur i sommerhus. Og vi er klar til at tilbyde dem en tryg tur med afstand til deres medpassagerer, siger Carsten Jensen.


Det er stadig muligt for passagererne at opholde sig i bilen på vogndækket, hvis de gerne helt vil undgå kontakt med medrejsende på overfarten.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Københavns metro får nye tog - og større kapacitet
- Finsk dækproducent opnår ISO-certificering i Nordamerika
- Dansk rederikoncern lukker rejsebureau i Litauen
- Nye køreplaner betyder farvel til tomme busser hos Sydtrafik
- Derfor sidder manden bag rattet
- 13 svenske busser skal levere knap 33.000 køreplantimer årligt i Nordjylland
- Tredje større busmærke fra Kina introduceres i Danmark
- 87,8 procent færre valgte at flyve
- Hanstholm bevarer sin lokale taxidrift
- Gående og cyklende kan komme gratis ud at sejle på 53 færgeruter
- Farlige studentervogne fik kørselsforbud
- Søsterskibe kommer til at krydse hianden på Østersøen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst