Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Pakkedistributør åbner nyt distributionscenter i Kolding

Torsdag 23. november 2023 kl: 15:06
Af: Redaktionen

Pakkedistributør åbner nyt distributionscenter i Kolding
(Illustration: GLS)

GLS Denmark's nyeste distributionscenter på Venusvej i Kolding har sorteret sin første pakke og er dermed i gang inden Black Friday åbner for årets travleste periode

Det nye distributionscenter er en udvidelse til den bygning, GLS købte for to år siden. Udvidelsen er på 3.200 kvadratmeter og omfatter to nye bygninger, hvorfra pakkerne bliver fordelt ud til distributionsbiler og lastbiler, som transporterer dem til modtagere, PakkeShops og GLS' øvrige depoter.


Den længste af de to bygninger strækker sig 126 meter, men takket være et fuldautomatisk sorteringsanlæg er der ikke behov for lange gåture. Systemets software er programmeret til at sortere GLS' pakkemix effektivt. Det reducerer behovet for manuelt arbejde og forbedrer arbejdsgangene for GLS' medarbejdere.


Med det nye distributionscenter i Kolding øger GLS sin kapacitet i Sydjylland med 20 procent. GLS dækker fra det nye center et område fra Fredericia og ned til grænsen. 


GLS har i forvejen et distributionscenter på Kokmose i Kolding. Det vil fremover fungere som et internationalt distributionscenter, hvorfra internationale forsendelser modtages og afsendes.


- Sammen med vores eksisterende lokation i Kolding øger vi vores lokale kapacitet samtidig med, at vi forstærker vores internationale kapacitet. Det kommer især vores afsendere og modtagere til gode under Black Friday og julen, hvor endnu flere kan få leveret deres pakker med GLS og dermed få dag-til-dag levering, siger Henrik Nyegaard, der er Director Operations i GLS Denmark.


GLS, som har hovedsæde i Kolding, leverer 99 procent af deres pakker med dag-til-dag levering. En stor del af pakkerne leveres til selskabets 1.700 PakkeShops, som modtager pakker mandag til lørdag. For at sikre hurtig levering i højsæsonen leverer de dog også til alle åbne PakkeShops søndagen efter Black Friday.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer har både gående gulv og automatisk rullepresenning
- App skal styrke fællesskabet i transportbranchen
- Sådan har prisen på dieselolie udviklet sig siden 2022
- Fredag 23. februar 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Tysk transportkoncern med speciale i transport af flydende produkter udskifter 165 trækkere
- Ny fabrik skal udvinde nye ressourcer fra gamle dæk
- Rekordmange personer rejste over Øresund i 2023
- Lastvognstog med 25 ton ophængte skinker spærrede tilkørsel til motorvej
- Puljemidler skal bruges til at bekæmpe vejstøj
- Tre-akslet kærre er opbygget med hejs og skørter
- Beregner fra færgeselskab viser fordele ved færgen
- Selskabet, der ejer grunden til jorddeponi, er på vej i betalingsstandsning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst