Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Bornholmsk havn holder Åben Havn

Torsdag 16. marts 2023 kl: 10:53
Af: Redaktionen

Bornholmsk havn holder Åben Havn

Lørdag 15. april inviterer havnen i Rønne alle interesserede borgere til Åben Havn, hvor man kan komme ind bag hegnet, møde havnens medarbejdere og høre mere om de mange forskelligartede arbejdsopgaver, der bliver udført på en havn som den i Rønne

I de sidste par år er havnen i Rønne blevet udbygget og fremtidssikret, så den kan fremstå som en moderne og tidssvarende havn. Mange naboer og lokale bornholmere har de seneste år været vidne til, at havnen er vokset støt og har ændret sig. Øgede krav til sikkerhed har derimod også medført, at havnen er mindre tilgængelig end tidligere.


Et nyt projektareal, som stod klar ved årsskiftet, kan også opleves ved Åben Havn-aktiviteten. Arealet bliver normalt brugt til opbevaring af vindmølledele, og en del af det nye areal bliver i øjeblikket brugt til udskibning af Vestas-vindmøller til det tyske vindmølleprojekt, Arcardis Ost1, som er under opførelse ved Rügen.


- Vi ønsker at have en god relation og dialog med vores naboer og det omkringliggende samfund. Vi ved godt, at havnen nu om dage er mere lukket end tidligere, så et vigtigt tiltag for os handler om engang imellem at åbne havnen for bornholmerne. Vi håber derfor på at se så mange som muligt på havnen, hvor en række af vores medarbejdere vil fortælle mere om, hvad det vil sige at være en del af Rønne Havn, siger Lars Nordahl Lemvigh, der er administrerende direktør i Rønne Havn A/S.


På Åben Havn vil besøgende lørdag 15. april kunne møde en række af havnens medarbejdere, som er klar til at tage imod spørgsmål fra nysgerrige børn og voksne.


Havnen vil i løbet af dagen byde på kaffe og lokal most.


Åben Havn på havnen i Rønne foregår lørdag 15. april fra klokken 10.00 til klokken 14.00 i Sydhavnen. Der er indgang og parkering for enden af Sydhavnsvej. Medarbejdere og skiltning vil vise vej.


Havnen anbefaler, at besøgende tager praktisk fodtøj på. 


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Genvalgt kom­mis­sions­for­mand udsender maritime pejlemærker
- Rederikoncern forventer et mindre resultat
- Energistyrelsen har vedtaget plan for Hesselø Havvindmøllepark
- Nyvalgte EU-politikere fra Danmark har fået deres udvalgsposter
- Udvidelse af Aarhus Havn sat på pause - Hvad betyder det for byen
- Danmark modtager 1,478 milliarder kroner i EU-støtte til danske infrastrukturprojekter
- Vejdirektoratet skal undersøge muligehederne for at genbruge dele af 3,2 kilometer lang bro
- Rønne bliver udskibningshavn for polsk vindmølleprojekt
- Greenport Scandinavia er kommet nærmere Hirtshals Havn
- Rederi forventer mange rejsende de kommende uger
- Ø-havn får statsstøtte til udvidelse
- Aalborg-virksomhed har med succes testet maritimt brændselscellesystem

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst