Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transportkoncern åbner nyt logistikcenter i Danmark

Fredag 14. januar 2022 kl: 11:08
Share  


Af: Redaktionen

Tysk transportkoncern åbner nyt logistikcenter i Danmark
(Illustration: DB Schenker)

DB Schenker, der er en del af Deutsche Bahn-koncernen, åbner en ny filial og cross-docking-terminal i Taulov mellem Kolding og Fredericia. Terminalen i Trekant-området skal være et centralt knudepunkt for DB Schenkers europæiske distributionsnetværk, når det gælder transporter til og fra Skandinavien

Det nye logistikcenter, der har 87 porte og et areal på 90.000 kvadratmeter, lever op til strenge miljø- og bæredygtighedsstandarder. Som en del af DB Schenkers europæiske netværk terminalen have forbindelse til over 400 andre DB Schenker-terminaler i Europa.


Fra terminalen vil der være daglige forbindelser til omkring 40 lande i europa. DB Schenker fremhæver, at alle tilknyttede distributionslastbiler kører på HVO 100 Biodiesel, der reducerer CO2-emissionerne med mindst 90 procent og NOx-emissionerne med cirka 30 procent. - Det er en stor milepæl for os at deltage i udvidelsen af ​​vores DB Schenker-netværk i Europa, siger Henrik Dam Larsen, der er DB Schenker administrerende direktør i Danmark. 


Bæredygtige funktionerOmkring 100 distributionslastbiler og chauffører står klar til at betjene både eksisterende og nye kunder hos DB Schenker i Danmark. En vigtig del af DB Schenkers strategi er at tilbyde bæredygtige løsninger i logistikkæden. 


- Som en af ​​verdens førende logistikudbydere er det vores pligt at passe på verden omkring os og gøre en forskel for miljøet. Derfor har vi indarbejdet bæredygtighedsaspekter i designet af det nye logistikcenter, siger Henrik Dam Larsen og fremhæver, at der i byggeprojektet har været fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø og indeklima, og at sørge for, at det nye anlæg opvarmes med varmepumper og drives af 100 procent certificeret grøn energi, der blandt andet kommer fra et solcelle-anlæg på 200 kvadratmeter på selve terminalen.


Der anvendes LED-belysning i hele bygningerne, som også indeholder energieffektive og støjdæmpende vinduer. Alt dette gør logistikcentret til en vigtig del af DB Schenkers 2040 Zero Emission-program for landtransport og kontraktlogistik. Logistikcenterprojektet er desuden DGNB Sølvcertificeret.

Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bilist kørte ind i en modkørende personbil og en lastbil
- Bilist ringede til politiet og fortalte slingrende lastbil
- Fredericia-virksomhed bliver nordisk servicepartner for specialist i LPG-tankvogne
- Lastbil var for høj til lav bro i Vejle
- Kokain-smuglere brugte puslespil som narkoskjul
- Mæns udgør 90 procent af de sigtede for kørsel i påvirket tilstand
- Ny bekendtgørelse om kørsel med lommevogne med sættevogne i Danmark er sendt i høring
- Kranproducent har skiftet direktør
- De rå tal tegner et mere rosenrødt billede af virkeligheden
- Erhvervslivets forventninger falder yderligere
- Tjenestehandlen trak eksporten op i juni
- Havnefolk vil have hurtigere sagsbehandling og energi-fleksibilitet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst