Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Djursland er blevet forbundet med Bayern

Fredag 9. juli 2021 kl: 15:54
Share  


Af: Redaktionen

Det italienske flyselskab Air Dolomiti, der er et selskab i Lufthansa-koncernen, havde fredag første afgang fra Aarhus mod München, der er hovedstad i den tyske delstat Bayern. Med ruten får rejsende til og fra Aarhus adgang eksempelvis Barcelona, Mallorca og Athen via Lufthansas rutenetværk i München

- Det er et perfekt tidspunkt at starte ruten til München, nu hvor rejserestriktionerne lempes, og verden for alvor åbner, siger Nicolai Krøyer, der er administrerende direktør i Aarhus Airport. 


- Vi er meget glade for det nye samarbejde med Aarhus Airport. Det giver helt nye rejsemuligheder for vores passagerer, at vi nu kan tilbyde direkte flyvninger fra Aarhus til München, ligesom ruten også styrker forbindelsen til München som hub ud i verden. Samtidig er den nye rute et opmuntrende signal på genstarten af flytrafikken efter pandemien, siger Joerg Eberhart, der er præsident og administrerende direktør for Air Dolomiti. 


Flyselskabet lægger ud med to ugentlige returflyvninger mandag og fredag mellem Aarhus og München i juli. Til august tilføjes endnu en afgang om onsdagen, mens der fra september måned skrues op til seks ugentlige afgange mellem Aarhus og München. Således vil der være direkte forbindelse til millionbyen alle dage undtagen lørdag hele året rundt. 


- Der er en betydelig business-trafik mellem sydtyske og jyske virksomheder, som vi kan servicere på højt niveau, når ruten øger frekvensen til seks ugentlige afgange til september. Samtidig ligger flere af danskernes foretrukne østrigske skisportssteder inden for få timers kørsel fra München, og det åbner nogle helt nye muligheder for en forlænget weekend på ski i Alperne, siger Nicolai Krøyer. 


Air Dolomiti flyver mellem Aarhus og München med flytypen Embraer E-Jets med plads til 120 passagerer under både Air Dolomiti og Lufthansas flynumre. Flyvetiden er cirka 1 time og 45 minutter. 


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportmand skifter karriere - skal til at bruge en hammer
- Ekspres-forsendelser bliver dyrere fra årsskiftet
- Sammensluttet transportkoncern forenkler sit navn
- Dansk transportkoncern har købt køletransportør i Canada
- Transportkoncern med skibe har købt dansk speditionsvirksomhed
- Discount-kæde finder alternativer til transport med fly
- Indenrigsaktiviteten er stigende i nordjysk lufthavn
- Told på varer fra Kine udgjorde 62 procent af toldindtægterne i 2020
- DI Transport inviterer til Transportens Dag 2021
- Dansk-baseret transportkoncern overtager Kuwait-baseret virksomhed
- Flyselskab åbner lavprisrute mellem Østjylland og Polen
- Flyveforbud er ophævet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst