Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skibet er ladet med få tyskere

Torsdag 3. juni 2021 kl: 10:57
Share  


Af: Redaktionen

I eftermiddag kommer de første tyske turister til Bornholm fra Sassnitz med Bornholmslinjens ro/pax-færge »Hammershus«. Ruten har været lukket siden 31. oktober sidste år. Bornholmslinjen oplyser forud for den første færgeafgang fra Tyskland i 2021, at selv om bookingerne er beskedne, ser det ud til, at tyske borgere har savnet at kunne tage en tur til Bornholm

Hos Bornholmslinjen forventer man, at knap 200 passagerer vil køre eller træde ud af »Hammershus«, som kan tage op til 720 passagerer. Dermed bliver det en forsigtig start på den tyske sæson. 


- Det er som udgangspunkt ikke særligt mange, men vi vælger at se dette som en investering i sommeren. De tyske turister har jo brug for at kunne planlægge efter noget konkret, så derfor går vi i gang med at sejle nu, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør Jesper Skovgaard.


Antallet af bookinger på ruten er dog svagt stigende. På den mest populære afgang til Rønne på lørdag er antallet af bookinger på 350 gæster, mens afgangen lørdag 12. juni har 410 bookede gæster. Antallet af passagerer skal se i lyset af, at flere afgange er aflyst, og passagererne fra de aflyste afgange er rykket sammen på de ture, som gennemføres.


- Efter denne lidt forsigtige opstart vil vi begynde at sejle vores normale program på ruten, og så må vi håbe, at både Danmark og Tyskland er et sted i pandemien, hvor vi for alvor kan begynde at rejse igen, siger Jesper Skovgaard.


De første fjorten dage viser, at gæster fra Tyskland foretrækker at rejse fra lørdag til lørdag. Men også torsdagsafgange og forlængede weekender ser ud til at være eftertragtede i den indledende fase.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transport-koncern mere end fordobler sin indtjening
- Shipping-koncern oplever stigende efterspørgsel efter luftfragt af fødevarer
- Dansk skibsfart topper hvidlister
- Parter på søfartsområdet er blevet enige om ny overenskomst
- Havnene i Sydkina er fyldte
- Norgesfærger skal have strøm fra land
- Dansk ordning for landstrøm forlænges
- Færgeselskaberne kan gøre klar til sommerpakken
- Havn på Vestsjælland etablerer landstrøm til skibe
- Havne bliver mere og mere grønne
- Energi- og haveorganisationer lancerer Power-to-X-strategi
- Satellitbaseret teknologi fra Danmark skal styrke den maritime sektor i Vestafrika

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst