Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havne-mand fra nord tager sydover

Mandag 3. maj 2021 kl: 12:29
Share  


Af: Redaktionen

Jens Kirketerp Jensen, som tidligere i år blev opsagt som administrerende direktør i Hirtshals Havn er blevet ansat som Head of Strategic Projects i ADP A/S, der ejer og driver havnene i Fredericia og Nyborg - og driver Middelfart Trafikhavn. ADP vi med ansættelsen Jens Kirketerp Jensen opruste på det strategiske og kommercielle område og dermed understøtte selskabets strategi om at blive Danmarks grønne logistikknudepunkt

Jens Kirketerp Jensen har som administrerende direktør i Hirtshals Havn blandt andet andet høstet erfaring og viden fra investeringer i vedvarende energiløsninger og kommerciel udvikling af blandt andet ro/ro-trafik og jernbaneløsninger.


Jens Kirketerp Jensen får som Head of Strategic Projects en nøglefunktion i udviklingen af Fredericia som et energiknudepunkt til skalering af fremtidens PtX løsninger. Samtidig skal Jens Kirketerp Jensen videreudvikle ADP’s multimodale satsning om at få langt mere gods på jernbane, blandt andet ved at binde Fredericia Havn sammen med Taulov Dry Port. Jens Kirketerp Jensen’ strategiske blik og mangeårige erfaring fra transport- og havnesektoren vil komme fuldt ud i spil i forbindelse m


- Jeg glæder mig rigtigt meget til at tiltræde i ADP som Head of Strategic Projects. Fredericia Havns centrale placering og forretningsmæssige udvikling gør det muligt for ADP at blive Danmarks grønne logistikknudepunkt. Det er en udvikling, jeg helt sikkert vil kunne bruge mine energimæssige og kommercielle kompetencer til at accelerere, siger Jens Kirketerp Jensen i forbindelse med sit nye job.


Administrerende direktør for ADP, Rune D. Rasmussen, peger på, at Jens Kirketerp Jensen passer ind i ADPs strategiske udvikling, hvor multimodale løsninger og grøn omstilling sætter retningen.


Jens Kirketerp Jensen har en baggrund som ingeniør og økonom og har i 20 år været ansat i Hirtshals Havn, heraf de seneste 17 år som administrerende direktør. Jens Kirketerp Jensen tiltræder sin nye stilling i ADP mandag 9. august og forventer at flytte til Fredericia i løbet af det kommende år. 


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- International transportkoncern genoptager jernbanetransporter gennem Danmark
- Banedanmark kan gøre hovedbanegård klar til el-tog på tre år
- Havn ved Lillebælt har planer om udvidelser
- Ruter uden om Storbritannien er populære
- Ny bro over Storstrømmen bliver forsinket et år
- Virksomhed kom på sporet med både økonomisk gevinst og mindre CO2-udslip
- Nye faciliteter og havneudvikling med bæredygtigt mål skal ruste havn til fremtiden
- EU-politikere styrker togpassagerers rettigheder
- Batteritog er på vej til Region Sjælland
- Halvanden procent blev sendt retur eller destrueret
- 66,6 millioner kroner efter skat er meget tilfredsstillende
- Havne-mand fra nord tager sydover

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst