Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havn i Vendsyssel ledes af konstitueret direktør

Onsdag 10. marts 2021 kl: 12:28
Share  


Af: Redaktionen

Da Hirtshals Havn fornyligt opsagde sin administrerende direktør Jens Kirketerp Jensen var det med håbet om, at han ville sige ja til fortsat at være tilknyttet havnen, som over de seneste 10 år været igennem en positiv udvikling og er vokset i forretningsomfang på næsten alle fokusområder. Men det har Jens Kirketerp Jensen sagt nej tak til. Derfor er tidligere teknisk direktør ved Hjørring Kommune Andreas Duus konstitueret som administrerende direktør for Hirtshals Havn ind til en ny administrerende direktør er fundet

- Vi havde gerne set en fortsat tilknytning til havnen, men samtidig respekterer vi naturligvis Jens' beslutning, siger Anker Laden-Andersen, der er bestyrelsesformand i Hirtshals Havn.


Hirtshals Havn har aftalt med Jens Kirketerp Jensen, at han fratræder sin stilling og fremover alene står til rådighed for havnen indtil udløbet af hans opsigelsesperiode 31. december 2021.


Processen omkring ansættelsen af en ny leder for Hirtshals Havn er sat i gan og ventes at være afsluttet i løbet af andet kvartal 2021. 


Til at varetage havnens forskellige forretninger under ansættelsesprocessen har bestyrelsen hos Hirtshals Havn valgt at udnævne tidligere teknisk direktør ved Hjørring Kommune Andreas Duus som konstitueret Administrerende Direktør. I kraft af sin tidligere stilling har Andreas Duus et bredt kendskab til Hirtshals Havn og ikke mindst dens kunder og brugere.


- Jeg er sikker på, at Andreas på en god måde vil varetage såvel havnens som kundernes og brugernes interesser, indtil vi har fundet en ny leder. Samtidig er jeg overbevist om, at han vil modtage stor opbakning fra havnens personale, som hver dag yder en stor indsats for Hirtshals Havn, siger Laden-Andersen.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Nye faciliteter og havneudvikling med bæredygtigt mål skal ruste havn til fremtiden
- EU-politikere styrker togpassagerers rettigheder
- Batteritog er på vej til Region Sjælland
- Halvanden procent blev sendt retur eller destrueret
- 66,6 millioner kroner efter skat er meget tilfredsstillende
- Havne-mand fra nord tager sydover
- Baneoperatører kan køre med lommevogne på visse reviderede betingelser
- Dansk transportkoncern åbner kører containere med 1.100 kilometer med tog til
- Havn på Sveriges østkyst håndterer mere banegods
- Nyt signalsystem er udrullet langs sporene mellem Langå, Struer og Holstebro
- Intermodal togoperatør udvider forbindelser til Østeuropa
- Østjysk havn oplevede vækst i 2020

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst