Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vanskelig luftfragtprojekt udløser international hæder til dansk transportkoncern

Torsdag 8. oktober 2020 kl: 11:56
Af: Redaktionen

Vanskelig luftfragtprojekt udløser international hæder til dansk transportkoncern

Blue Water Shipping, der har hovedsæde i Esbjerg, har vundet prisen for årets luftfragtløsning ved den internationale Heavy Lift Awards 2020. Prisen, der uddeles inden for projektgods, kom i hus på baggrund af Blue Waters rolle i verdens første levering af en Siemens SGT-A45 turbine

Dommerkomiteen vurderede, at Blue Waters transport af turbinen, der er verdens kraftigste mobile gasturbine, var den mest teknisk komplekse opgave løst sidste år indenfor kategorien, og der er anerkendelse til Blue Waters dygtige medarbejdere.


Derudover var dommerne imponeret over størrelsen på godset, den skræddersyede løsning i forbindelse med lastning og den usædvanligt grundige planlægning, der var krævet i forbindelse med sikkerhedsudfordringer. Det var desuden den største luftcharter i Blue Waters historie.


- At finde effektive og sikre løsninger til kundernes vanskelige transportopgaver er virkelig en af de stærkeste kompetencer i Blue Water. Vi har gennem årene opbygget stor erfaring med opgaver som den, vi har vundet prisen for. Vores interne eksperter bidrager dagligt med både den tekniske og operationelle del af komplekse transportopgaver. Så vi er naturligvis meget stolte over den anerkendelse, vores kolleger i branchen har givet os med denne pris, siger Thomas Bek, der er Global Director for Energy & Projects i Blue Water.


Transporten af gasturbinen blev fordelt over fem Antonov-124-100-flyvninger, hvoraf den største enhed var 30 meter lang og vejede cirka 100 ton. Dermed var der store udfordringer forbundet til manøvrering og lastning af flyet, men Blue Water løste opgaven fejlfrit, hvilket Heavy Lift-prisen understreger.


Opgaven blev løst i tæt samarbejde mellem flere Blue Water-kontorer - blandt andet i Dubai, Billund, Esbjerg og Houston. De forskellige interne eksperter sammensatte en effektiv og sikker løsning på opgaven, som ligeledes involverede landtranport i USA, søfragt fra USA til Dubai samt fire flytransporter fra Dubai til Afghanistan og et fly fra Tyrkiet til Afghanistan.


Sidste år vandt Blue Water Heavy Lift-prisen som Project Logistics Provider of the Year.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Fagforbund taber sag mod ground handling-selskab
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Stort batteri i Maglebylille skal lagre strøm til lufthavn på Amager
- Bombehunde kan sniffe en hel lastbiltrailer for sprængstoffer på få sekunder
- Lufthavn på Als udvider ledelsen
- Lufthavn løftede overskuddet op til knap 400 millioner kroner før skat
- Islandsk lavprisflyselskab havde en ret god februar
- SVM-Regeringen giver tilskud til indenrigsflytrafik
- Sydnorsk fjordby får flyforbindelse til København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst