Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

En næsten ny lastbil kan give en 15 procents brændstofbesparelse

Tirsdag 21. januar 2020 kl: 12:16
Share  


Af: Redaktionen

En næsten ny lastbil kan give en 15 procents brændstofbesparelse
De første brugte DAF lastbiler fra den nyeste generation er nu tilgængelige. DAF fremfører, at de kan levere en brændstofbesparelse på 15 procent sammenlignet med Euro 5 lastbilen.

Køb af en brugt DAF-lastbil kan give en brændstofbesparelse på 15 procent - måske endda mere. Sådan lyder budskabet fra den hollandske lastbilproducent i anledning af, at de første brugte lastbiler fra den nye DAF-generation nu kan fås hos DAF forhandlerne og de fire DAF brugtbilscentre - komplet med fabriksgaranti, den nyeste indbyggede teknologi og maksimalt 400.000 kilometer på vejene

- Erfaringen viser, at mange af dem, der køber en næsten ny lastbil fra 2017-serien, tidligere kørte i en Euro 5 lastbil, siger Marty van den Dungen, der er salgsdirektør hos DAF Used Trucks. 


- De kan ret nemt opnå en brændstofbesparelse på op til 15 procent. For ikke at nævne de fordele, der er forbundet med at køre i en Euro 6-lastbil, når vi snakker om vejafgifter og særlige tilladelser til at køre i områder, for eksempel visse byer, industriområder og havne, siger han videre.


Mere effektiv, komfortabel og støjsvag
DAF fremfører, at dem, der kører i en første generation Euro 6-lastbil, kan opnå en brændstofbesparelse på op til 7 procent. DAF henviser til resultater af test foretaget af journalister fra hele Europa. 


- Dertil kommer serviceintervaller på 200.000 kilometer, op til 250 kg ekstra nyttelast og den fantastiske komfort fra den nyeste generation af lastbiler, siger Van Den Dungen og fortsætter:


- De er mere støjsvage end nogensinde, skifter gear næsten ubemærket og er som standard udstyret med et fantastisk nyt airconditionsystem. Og fartpiloten og EcoRoll-funktionens brugervenlighed er af en anden verden.


Alle brugte lastbiler fra den nyeste Euro 6-generation får betegnelsen "DAF First Choice" hos DAF forhandleren.
DAF First Choice lastbiler, der ser helt nye ud, bliver underkastes en kontrol, der omfatter 200 kontrolpunkter, inden leveringen og er dermed i tiptop teknisk stand, hvilket garanterer maksimal driftssikkerhed og optimal oppetid. 


DAF First Choice lastbiler, der er op til fire år gamle, leveres med en 12-måneders fuld fabriksgaranti, som også dækker alt fabrikstilbehør. 

Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lavere lokale hastighedsgrænser i byerne er emnet på høring
- Vognmand i Vissenbjerg valgte vogn med gående gulv
- Container-transportør tager to med brænstofbesparelser
- Energiselskab får ny markedsdirektør
- Italiensk trækker runder 1.000.000 kilometer med flere chauffører
- Elektrisk lastbil udløser spørgsmål om CO2-udslip og bæredygtighed
- EU afsætter 150 millioner euro til transport af vigtige medicinske artikler
- Randersvirksomhed sætter nye slidbaner på for Michelin
- Lastbilleverandør tilbyder finansieringsløsninger til elektriske lastbiler
- Ny færgerute giver kortere vej til Sassnitz i Tyskland
- Transportkoncern justerer sine priser
- S-Regeringen holder fast i tidsbegrænset parkering på motorvejsrastepladser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst