Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
2023-REGNSKAB FRA KOMBISELSKAB:

Tysk kombiselskab transporterede 815.467 lastbillæs - 15,9 procent færre end året før

Torsdag 20. juni 2024 kl: 10:45
Af: Redaktionen

Tysk kombiselskab transporterede 815.467 lastbillæs - 15,9 procent færre end året før

Det tyske selskab, Kombiverkehr KG, der har hovedsæde i Frankfurt an Main og er ejet af omkring 230 nationale og internationale speditører og transportfirmaer samt DB Cargo AG, måtte konstatere en nedgang i antallet af transporterede lastbillæs, hvor et læs svarer til en lastbiltrailer. Sidste år transporterede Kombiverkehr KG i alt 815.467 lastbillæs med tog mod, hvilket var en nedgang på 15,9 procent i forhold til 2022. Omregnet til teu-enheder svarede de 815.467 lastbillæs til 1.630.000 millioner teu

Inden for de to forretningsenheder National Transport og International Transport endte antallet af transporterede lastbillæs på henholdsvis 186.856 - et fald på 10,1 procent - og 628.611 - et fald på 17,5 procent).


- Ikke desto mindre er vi kommet relativt uskadt gennem dette kriseår med virksomheden. I tæt samarbejde med vores servicepartnere har vi opretholdt togdriften uden væsentlige begrænsninger takket være intelligent netværksstyring, sagde administrerende direktør Armin Riedl, da han præsenterede 2023-resultatet.


Kombiverkehr KG omsatte i 2023 for 435,2 millioner euro fra sine aktiviteter i intermodal transport, hvilket var 27,5 millioner euro mindre end året før. Efter fradrag af alle skatter blev der opnået et nettotab på 332.000 euro for regnskabsåret 2023.


Hos Kombiverkehr KG peger man på, at den svækkede økonomi i hele Tyskland og Europa med omfattende produktionsfald havde lige så stor indflydelse som den ofte uforudsigelige servicekvalitet, der blev tilbudt af jernbanerne. Servicekvaliteten nåede ikke det nødvendige niveau for tilfredsstillende levering af intermodal transport - hovedsageligt på grund af sporarbejder på de tyske baner.


Ledelsen hos Kombiverkehr KG fremførte i forbindelse med præsentationen af 2023-resultatet, at den tyske regering og myndigheder ifølge selskabet "vender ryggen til klimabeskyttelse i transportsektoren". Ledelsen mener, at den tyske regerings mål om modal skift fortaber sig i horisonten. 


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Signalfejl blokerer togtrafikken mellem Vendsyssel og det øvrige Jylland
- Udvidelse af Aarhus Havn sat på pause - Hvad betyder det for byen
- Danmark modtager 1,478 milliarder kroner i EU-støtte til danske infrastrukturprojekter
- Sporfornyelser lukker for togtrafik på flere hovedstrækninger
- Forligspartier sætter analyse af ny Lillebæltsforbindelse på pause
- Transportministre snakkede om nattogsforbindelse
- Fransk togoperatør åbner ny jernbaneforbindelse mellem Polen og Spanien
- Overhalingsspor ved Kalvebod indgår i ny aftale om EU-støtte
- Jernbaneforum markerer 150 år med en jubilæumskenference
- Tunge lokomotiver skal også gennem store eftersyn
- Tysk kombiselskab transporterede 815.467 lastbillæs - 15,9 procent færre end året før
- Politisk flertal sætter udvidelsen af Aarhus Havn på pause

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst