Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny terminal i Aarhus er udgangspunkt for øgede mængder

Torsdag 28. september 2023 kl: 12:01
Af: Redaktionen

For et år siden tog Blue Water en ny 6.000 kvadratmeter stor godsterminal på Aarhus Havn i brug, hvor den Esbjerg-baserede og internationale shipping-virksomhed håndterer import og eksport til den nordatlantiske region

Terminalen er strategisk placeret ved kajen med direkte adgang til rederier, der sejler til og fra Danmark, Grønland, Island og Færøerne. Efter et stabilt første år ser anden halvdel af 2023 ud til at betyde øgede transportmængder - især eksporten fra Island er vokset. 


Blue Water oplyser, at en af terminalens største kunder har anmodet om en ekstra volumen på ca. 100 procent fra begyndelsen af 2024. Også andre kunder har yderligere logistikønsker og større mængder gods.  


- Der er ingen tvivl om, at vi har gjort fremskridt, som vi ikke kunne have drømt om for et år siden. Med vores arbejde og udvidelse på terminalen har vi løbende udvidet vores aktiviteter og opbygget stærkere kompetencer til gavn for vores kunder, så vi fortsat er den førende aktør i forsyningskæden mellem Danmark og den nordatlantiske region, siger Ole B. Ulriksen, der er Director of North Atlantic Blue Water. 


Optimeret og velfungerende team  
- Da vi startede for et år siden, havde vi en struktureret tilgang til at finde den bedste måde at opfylde terminalens behov på, siger Daniel Degn Damgaard Møller, der leder af Nordatlantterminalen. 


Da travlhed i terminalen er sæsonbetonet, kræver det en balance i bemandingen i løbet af året.


- At finde balancen mellem det rigtige antal medarbejdere og mængden af gods er den gyldne nøgle til en optimeret og velfungerende terminal siger han og forklarer, at en stor del har drejet sig om at maksimere personalets ekspertise. 


- Vi har uddannet vores lagermedarbejdere til at være eksperter på nogle få områder fremfor at være generalister. Det betyder i grove træk, at halvdelen af vores medarbejdere fokuserer på at fylde containerne og den anden halvdel på at modtage gods, siger Daniel Degn Damgaard Møller. 


Effektiv registrering og tracking  
Terminalen er ved at blive fuldt udstyret med et scanningssystem, der gør effektiv registrering og sporing af gods mulig. Med Blue Water Shippings MyBWS-værktøj, der giver realtidsopdateringer om godsets aktuelle status, får kunderne overblik over deres gods.


Denne strømlinede tilgang sparer ikke kun tid, men giver også kunderne større synlighed og kontrol over deres produkter i transit. 


Blue Water har i alt 40.000 kvadratmeter terminal til godshåndtering og 10.000 kvadratmeter lagerfaciliteter i Aarhus Havn og fungerer som en nøgleleverandør mellem Danmark og den nordatlantiske region blandt destinationer i hele verden. 
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Genvalgt kom­mis­sions­for­mand udsender maritime pejlemærker
- Rederikoncern forventer et mindre resultat
- Energistyrelsen har vedtaget plan for Hesselø Havvindmøllepark
- Nyvalgte EU-politikere fra Danmark har fået deres udvalgsposter
- Udvidelse af Aarhus Havn sat på pause - Hvad betyder det for byen
- Danmark modtager 1,478 milliarder kroner i EU-støtte til danske infrastrukturprojekter
- Vejdirektoratet skal undersøge muligehederne for at genbruge dele af 3,2 kilometer lang bro
- Rønne bliver udskibningshavn for polsk vindmølleprojekt
- Greenport Scandinavia er kommet nærmere Hirtshals Havn
- Rederi forventer mange rejsende de kommende uger
- Ø-havn får statsstøtte til udvidelse
- Aalborg-virksomhed har med succes testet maritimt brændselscellesystem

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst