Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny bus-app strøg til tops på 24 timer

Onsdag 22. marts 2023 kl: 09:15
Share  


Af: Redaktionen

Onsdag 8. marts lancerede Vikingbus sit nye fjernbusselskab - Fleet - med tilhørende app til billetbestilling og information. 24 timer senere var Fleet Bus-app'en den mest downloadede i App Stores rejsekategori i Danmark - og nummer fem blandt alle tilgængelig app

Den positive modtagelse af det nye buskoncept med 160 ugentlige afgange mellem 19 store danske byer bliver mødt med ydmyghed hos Thomas Wandahl, der er direktør i Vikingbus, som står bag Fleet.
 

- Vi er overvældede over, hvor positivt danskerne har taget imod Fleet, og det bekræfter os i, at vi har ramt rigtigt med konceptet. Med flere end 800 busser til rådighed forventer vi at kunne tilbyde den fleksibilitet, som især mange unge efterspørger, hvilket adskiller os fra de eksisterende aktører på markedet, siger Thomas Wandahl.
 

Fleets primære målgruppe er unge i alderen 18 til 30 år, og konceptet tager blandt andet udgangspunkt i deres ønske om at kunne sikre sig billet i sidste øjeblik ved spontane rejser. Fleet tilbyder således pladsgaranti, hvis bookingen sker minimum 24 timer inden afgang.
 

Efter lanceringen af det nye fjernbuskoncept har Fleet oplevet stor interesse fra folk i alle aldre, som i vid udstrækning beder Fleet om at placere ruter uden for de 19 byer, som allerede er en del af det eksisterende rutenetværk. 
 

- Den store opmærksomhed tyder på, at danskerne i høj grad er klar på at prøve konceptet af, og at vi taler ind i et behov, som mange forskellige mennesker kan se sig selv i. Derudover har vi også oplevet stor interesse fra erhvervslivet og kommer inden længe til at sætte en række spændende samarbejder i værk, siger Thomas Wandahl.
 

Fleet's busser har deres første afgange torsdag 30. marts.
Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Kommissionen har fremlagt forslag om særlige køre- og hviletidsregler for turistbuschauffører
- Transportministeren har sat navne på udvalg om kollektiv mobilitet i hele Danmark
- Statens selskab for flyveledelse får tog-direktør som formand
- Politiet blitzede 40 bilister blitzet ved vejarbejde - syv står til frakendelse af kørekortet
- Populær café fra Horsens kommer til nyt truckstop
- Andelen af elektriske busser er næsten fordoblet
- Lufthavn kom ud af første kvartal med underskud
- Lufthavn i Sydjylland får ny formand
- Fredag 19. maj 2023 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Godt hver tiende bilist har kørt over for rødt lys
- Antallet af ladepunkter stiger mere end antallet af el-biler
- Tidligere minister forlader flyveledelses-selskab

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst