Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nyt samarbejde skal drive udviklingen imod næste generations el-køretøjer

Torsdag 26. januar 2023 kl: 13:32
Af: Redaktionen

Nyt samarbejde skal drive udviklingen imod næste generations el-køretøjer
Allison Transmission og Nikola Corporation er gået sammen om at teste Nikolas batteri- og brintdrevne elektriske køretøjer på Allisons avancerede testcenter. (Foto: Allison Transmission)

Allison Transmission, der blandt andet er kendt for sine automatiske gearkasser, er gået sammen med Nikola Corporation, der samarbejder med Ivecoom produktion og markedsføring af brint-elektriske lastbiler, om at teste Nikola's batteri- og brintelektriske køretøjer på Allison's avancerede testcenter

Nikola Corporation har slået sig sammen med Allison Transmission for at udføre test af Nicola's nye tunge batterielektriske (BEV) og brintelekriske (FCEV) køretøjer på Allisons avancerede testcenter med speciale i elektrificering og miljø (VE+ET Center).


- Vores anlæg understøtter eksterne kundetest- og valideringsprogrammer for køretøjer drevet af alle drivmidler, hvilket understreger Allisons forpligtelse til at tage en ledende rolle i udviklingen af alternative brændsler til transportbranchen, siger David Proctor, der er General Manager på Allison VE+ET Center. 


De to virksomheder samarbejder om at teste BEV- og FCEV-ydelse gennem kontrollerede termiske miljøer og dynamometer-vejsimuleringer, der er i stand til at simulere en bred vifte af driftscyklusser. Testene bruger Nikolas brintpåfyldningsudstyr sammen med en konstant strøm af brint leveret af anlægget for at facilitere uafbrudte testkørsler. Evaluering af køretøjerne omfatter overvågning af batteristyring og HVAC-test, som bruger solsimulering til at gengive ekstreme temperaturer.


Allisons VE+ET Center giver flere fordele for køretøjsproducenterne, herunder evnen til at teste i et sikkert, kontrolleret og ensartet miljø, som muliggør sikre, pålidelige og gentagelige resultater. På anlægget simulerer Allison virkelige applikationer og klimaforhold, hvilket giver producenterne mulighed for at reducere produktudvikling og valideringstidslinjer og dermed bringe innovativ teknologi og køretøjssystemer til markedet hurtigere og mere effektivt. Derudover giver udførelse af test i en forkortet tidsramme, der ikke er afhængig af sæsonbetingede klima- og vejforhold, reducerede omkostninger sammenlignet med test på vej.


- Mulighederne i Allisons VE+ET Center har været en vigtig facilitator for Nikola til at accelerere vores produktudviklingscyklus og med tillid lancere vores Nicola Tre BEV i begyndelsen af sidste år, siger Nikola's Head of Vehicle Validation, Adam Tarleton. 


- Vi ser frem til fortsat at samarbejde med Allison om vores Nicola Tre FCEV-produkt for at levere det brancheførende brintdrevne køretøj med den ydeevne, kvalitet og pålidelighed, som lastbilbranchen kræver.


Det 60.000 kvadratmeter store VE+ET Center, der er det eneste af sin slags i Midtvesten i USA, giver mulighed for at udføre test året rundt på samme sted. Anlægget tilbyder private testceller og områder til kunder, hvilket giver mulighed for at samarbejde om udviklingen af nye produkter.



 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst