Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lufthavnen i Aalborg er igen kåret som Danmarks bedste

Torsdag 6. oktober 2022 kl: 11:03
Share  


Af: Redaktionen

Onsdag aften blev Aalborg Lufthavn kåret som Bedste Lufthavn i Danmark ved Danish Travel Awards 2022 foran Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn

Aalborg Lufthavn kunne forsvare titlen som Bedste Lufthavn i Danmark, da Danish Travel Awards for 25. gang blev afholdt i København. Sidste gang, det blev afholdt, var i 2019, hvor Aalborg Lufthavn første gang fik prisen hjem foran de andre danske lufthavne.
 

- I kølvandet på to år med corona-pandemi, der i høj grad har sat sine spor i luftfartsbranchen, er aftenens kåring som Bedste Lufthavn i Danmark en stor ære og anerkendelse fra vores rejsende i Aalborg Lufthavn. Det beviser, at vi på trods af en udfordrende tid, har leveret den samme fantastiske service, vores medarbejdere er kendt for at levere hver eneste dag med et smil. Det er dem, der gør os til Danmarks bedste lufthavn, og der skal lyde en kæmpe tak for deres store indsats. Samtidig vil jeg sende en stor ros til vores samarbejdspartnere - herunder fly- og rejseselskaberne, der også har gjort denne kåring mulig endnu en gang, siger lufthavnsdirektør Niels Hemmingsen.   
 

Danish Travel Awards er en hyldest til den danske rejse- og luftfartsbranche - arrangeret af branchemedierne Check-in.dk og Standby.dk samt Travelmedia Nordic. Årets awardshow blev afholdt i Cirkusbygningen i København, hvor omkring 425 branchefolk deltog.
 
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rederi sætter fokus på usynlige handicap
- Elektrisk rugbrød er kåret som Årets Bil i Danmark 2023
- Priser på benzin of dieselolie så sådan ud 21. november
- Passagertallet gik ned i nordjysk lufthavn
- Tilfredsheden er høj - og der er plads til forbedringer
- Dieselolien har i snit kostet 15,64 kroner i 2022
- Første november foregik med facelift og Folketingsvalg
- Belgisk busproducent løftede sløret for nye 2023-modeller
- Ny dobbeltdækker holdt parat - og kørte til Thy
- Dynamiske skilte skal stoppe spøgelsesbilister ved Øresundsbron
- Elektriske bybusser skal køre langdistance
- Magasinet Bus 11 - 2022 er udkommet

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst