Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk plan for flysikkerhed er kommet i en ny udgave

Onsdag 23. februar 2022 kl: 10:39
Share  


Af: Redaktionen

Den nye danske "Plan for Aviation Safety 2022-2026", som Trafikstyrelsen har udsendt, beskriver de områder og emner, som Trafikstyrelsen eksempelvis sætter fokus på ved tilsyn for at sikre, at det danske sikkerhedsniveau i luftfarten opretholdes

Trafikstyrelsen peger i forbindelse med den nye plan, at et fortsat højt sikkerhedsniveau i luftfarten kræver, at myndighederne og branchen konstant prioriterer arbejdet med sikkerhed og løbende analyserer den udvikling, der er i luftfartssikkerheden og de forskellige forhold, der kan påvirke den.
 

Der vil i 2022 være et fortsat fokus på at holde flyvesikkerheden på et højt niveau, og der vil stadig være fokus på både miljø og klima samt sociale forhold.
 

Målene i Plan for Aviation Safety 2022-2026 relaterer sig specifikt til de mål, der er opsat i dels det danske State Safety Programme og Sikkerhedsrapport for dansk civil luftfart 2020:


Flyvesikkerheden for kommerciel lufttransport skal som minimum opretholdes på det nuværende niveau, hvor det 10-årige løbende gennemsnit for antallet af havarier ikke må overstige 0,8 pr. 100.000 flyvninger.


Flyvesikkerheden for øvrig luftfart skal som minimum opretholdes på det nuværende niveau, hvor det 10-årlige løbende gennemsnit for antallet af havarier med dansk registrerede luftfartøjer ikke må overstige 15 pr. 100.000 flyvninger.


- Det er mit ønske, at den nye udgave af DKPAS bidrager til at sikre gennemsigtighed i styrelsens arbejde og indsatser, og at branchen også kan finde inspiration i den til egne indsats- og udviklingsområder, siger Kåre Clemmesen, der er vicedirektør i Trafikstyrelsen.


Den danske Plan for Aviation Safety 2022-2026 vil med udgangspunkt i den internationale regulering sikre en løbende prioritering af styrelsens arbejde med sikkerheden inden for dansk civil luftfart.


Interesserede kan se den omtalte "Plan for Aviation Safety" her:
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lufthavn på Amager omsatte for halvanden milliard kroner på seks måneder
- Norsk flyselskab fløj med flere i juli og kom tæt på før corona-tiden
- Midtjylland får fragtforbindelse over Atlanten
- Tysk flyselskab åbner for bæredygtig transport
- Passagertal i juli kom tæt på 2019-højden
- Norske lufthavne betjente 5,1 millioner passagerer i juni
- Spansk flypersonale i irsk lavprisselskab vil blive udtaget til strejke
- Ansatte i tysk flyselskab har nedlagt arbejdet
- Transportkoncern lægger milliarder til kvartalsresultat
- Datterselskaber's ansatte kan fortsætte på deres overenskomster
- Derfor skal du ikke hævne dig på SAS efter strejken
- Ny overenskomst gælder for alle piloter i SAS' selskaber

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst