Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ekspresbus med færgeforbindelse åbner shuttle-rute

Onsdag 9. juni 2021 kl: 15:59
Share  


Af: Redaktionen

Kombardo Expressen, der startede i juli 2017 med en hurtigfærge-baseret hurtigbusrute mellem Aarhus og Købehavn, og som efterfølgende har udvidet sit rutenet med eksempelvis en rute mellem København og Rønne, udvider nu denne rute med en ny shuttlebus for på den måde at skabe mere plads til biler på hurtigfærgerne mellem Ystad og Rønne

Kombardo Expressens rute mellem København og Rønne mærker den stigende interesse for at holde ferie på Bornholm. Det betyder mange udsolgte busafgange, hvilket er baggrunden for at etablere den nye shuttlebus-forbindelse, som skal gøre det muligt for flere at komme til og fra Bornholm.


- Vi vil gerne imødekomme det stigende ønske for at rejse med bus til Bornholm. I dag er der ofte ikke plads på vogndækket til flere køretøjer, så hvis vi skal kunne indfri efterspørgslen på ture til Bornholm, skal vi have flyttet passagerer fra biler over i shuttlebusserne og på den måde skabe plads, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Med det nye shuttle-koncept kommer der øget fleksibilitet og nye muligheder for at rejse mellem København og Rønne eller gøre stop i Ystad.


- Vi starter ruten op nu, hvor Transportministeriet har varslet, at loftet over passagerer i fjernbusserne forsvinder 26. juni. Ved at indsætte flere busser håber vi samtidig på at kunne frigive noget kapacitet på færgernes vogndæk, siger Jesper Skovgaard.


De første shuttle-ture mellem København og Rønne skal efter planen sættes ind fra 21. juni i en fast køreplan, hvor der kan sættes ekstra ture ind efter behov.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Taxi-selskab sender el-taxier til Bornholm for at hjælpe ved Folkemødet
- DSB sætter en millioner orange-billetter til salg
- Borgere i Danmark pendler længere og længere
- Færre bilister er blevet taget for at overtræde fartsgrænserne
- Norgesfærger skal have strøm fra land
- Nattoget kører igen efter syv års pause
- Reklamebureau skal hjælpe med at markedsføre offentlig transport
- Rejsepasset bliver sat til salg tirsdag
- Favrskov kommune får ny plan for den kollektive trafik
- Silkeborg kommune får ny kollektiv trafikplan med blandt andet Plustur
- Færgeselskaberne kan gøre klar til sommerpakken
- Trafikselskaber får fuld kompensation for 2021

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst