Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havn på Bornholm ansætter HR- og administrationschef

Onsdag 14. april 2021 kl: 13:08
Share  


Af: Redaktionen

Birgit Mosbæk Tinggaard er tiltrådt som HR- og administrationschef i Port of Roenne A/S, hvor hun skal styrke havnens kompetencer - eksempelvis gennem en udvikling af havnens medarbejdere. Birgit Mosbæk Tinggaard har erfaring med medarbejderudvikling fra blandt andet APM Terminals på Aarhus Havn, hvor hun i 10 år har fungeret som HR-chef

- Port of Roenne A/S har gennem en årrække været inde i en stor vækst og udvikling, og det kræver mere af os som organisation og vores medarbejdere. Vi er derfor glade for at få en erfaren kapacitet ombord til at hjælpe os med at udvikle vores administration og medarbejdere. Det arbejde vil være til gavn for os internt som organisation, men også alle dem vi samarbejder med. Jeg er glad for, at vi har kunne tiltrække en tung kapacitet til jobbet og ser frem til samarbejdet, siger Thomas Bendtsen, der er administrerende direktør i Port of Roenne A/S.


Birgit Mosbæk Tinggaard er 54 år og har erfaring med medarbejderudvikling og implementering af HR-processer. Hun vender tilbage til Danmark efter fire år i udlandet, hvor hun blandt andet har arbejdet for Mærsk i Marokko og i de seneste to år med eget HR-firma i Dubai.


- Det er med stor entusiasme, at jeg begynder som HR- og Administrationschef for Port of Roenne A/S. Havnen er inde i en hastig og krævende udvikling med store lokale og internationale visioner. Jeg ser meget frem til at lære alle de nye kollegaer at kende, men også at arbejde for vi sammen kan understøtte udviklingen yderligere. Jeg er utrolig glad for at få min daglige gang på havnen, og min mand og jeg ser meget frem til at bo på Bornholm, siger Birgit Mosbæk Tinggaard.


Birgit Mosbæk Tinggaard tiltræder Port of Roenne A/S 1. maj og planlægger at bosætte sig på Bornholm med sin mand Henrik Hansen.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Branden på færgen »Scandinavian Star« skal undersøges endnu en gang
- Giv vacciner til Indien og indiske søfolk
- Dansk skibsfarten har haft medvind i første kvartal
- Nye faciliteter og havneudvikling med bæredygtigt mål skal ruste havn til fremtiden
- Corona-situationer i Indien påvirker handelsvejene
- Udslipstracker viser den faktiske udledning ned på TEU-niveau
- Ny fond skal støtte søfolk, der er hårdt ramt af corona-tiden
- Indsatsen mod corona-spredning kostede arbejdspladser hos rederierne
- - Det er godt med grøn pulje til danske færger
- Færgerederi har fået flere bookninger
- Djurslands største havn sætter stikket i og kører med el-kran
- CO2-regulering bør kunne ske på flådeniveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst