Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
ERHVERVSORGANISATION:

Regeringens infrastrukturudspil ser meget lovende ud

Torsdag 8. april 2021 kl: 12:32
Af: Redaktionen

Udspillet for infrastruktur, som S-Regeringen præsenterede torsdag, viser efter interesseorganisationen Dansk Erhverv's opfattelse, "rigtig gode takter". Dansk Erhverv lægger særligt vægt på, at S-Regeringen med sit udslip vil give vigtige veje uden for byerne med stor betydning for regional vækst og velstand samt samt belastede motorveje et løft

Dansk Erhverv glæder sig over, at oplægget fra S-Regeringen tager hensyn til hele landet. For der er regionale veje over hele landet, der kan have stor betydning for den enkelte regionens vækst og velstand, der trænger til et løft.

 
- Det er vigtigt, at vi har et Danmark, der hænger sammen. Hvis vi vil have vækst og udvikling i hele landet, må vi også investere i hele landet. Vi er derfor glade for, at en række projekter er med, der tilgodeser også erhvervslivet uden for de store byer, siger Brian Mikkelsen, der er administrerende direktør i Dansk Erhverv og tidligere konservativ minister i flere Venstre-ledede regeringer.


Han peger på, at planen er ambitiøs i forhold til at sætte gang i omstillingen til en grøn vejtransport.


- Vi skal investere i den grønne omstilling også på vejområdet. Det kræver et langt, sejt træk af skabe en emissionsfri transportsektor, og her er udspillet også rigtig fornuftigt. Det gælder udbygning af lade- og tankinfrastrukturen, men også forslagene til forbedringer i den kollektive trafik både i busser, tog og stationer er rigtig gode, siger Brian Mikkelsen.
 

Dansk Erhverv glæder sig også over, at man vil styrke forbindelserne til blandt andet Tyskland og Københavns Lufthavn samt fremme cyklisme, alternative transportformer som delebiler og samkørsel samt brug af Intelligent Trafikstyring til at få trafikken til at glide bedre.
 

- Nu ser vi frem til politiske drøftelser, hvor vi håber, at endnu flere projekter bliver båret ind til bordet af de forhandlende partier. Vi ser frem til klarhed på området, så vi deler ambitionen om at drøftelserne kan afsluttes før sommerferien. Det giver tid til en ordentlig debat, men skaber også en bagkant, siger Brian Mikkelsen.


Interesserede kan se S-Regeringens udspil her:



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst