Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transport- og logistikkoncern omstrukturerer regional ledelse

Torsdag 18. februar 2021 kl: 16:17
Share  


Af: Redaktionen

Dachser Air & Sea Logistics (ASL) har skiftet ud i ledelsen af sine forretningsenheder i regionerne EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) og Americas. Det betyder, at dr. Tobias Burger bliver Managing Director for ASL EMEA, mens Ralph Riehl overtager forretningsenheden ASL Americas

Tobias Burger er i dag ansvarlig for den strategiske udvikling af forretningsområdet Air & Sea Logistics som vicedirektør for ASL. Inden dr. Tobias Burger (43) begyndte at arbejde med sø- og luftfragt, var han chef for Dachsers Corporate Governance & CEO Office. Dr. Tobias Burger afløser Thomas Krüger, som har stået i spidsen for sø- og luftfragtområdet i EMEA-regionen siden 2016.


Dachser Air & Sea Logistics har med øjeblikkelig virkning overdraget ansvaret for forretningsenheden ASL Americas til Ralph Riehl (55). Før han blev ansat i Dachser, arbejdede han for logistikkoncernen Panalpina, nu DSV Panalpina, i over 30 år, hvor han besad lederstillinger i Frankrig, Singapore og USA. Senest var Ralph Riehl Senior Vice President of Sales med ansvar for alle DSV Panalpinas salgsaktiviteter i Nord- og Latinamerika. Ralph Riehl overtager stillingen som Managing Director for ASL Americas fra Guido Gries, der har ledet Dachsers forretninger i regionen siden 2012.


- Vi vil gerne takke Thomas Krüger og Guido Gries for deres mange års engagerede indsats for forretningsudvikling og integration af vores sø- og luftfragtnetværk, og vi ønsker dem alt det bedste fremover, både fagligt og personligt, siger Edoardo Podestà, der er COO Air & Sea Logistics hos Dachser.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Parter på søfartsområdet er blevet enige om ny overenskomst
- Havnene i Sydkina er fyldte
- Norgesfærger skal have strøm fra land
- Dansk ordning for landstrøm forlænges
- Færgeselskaberne kan gøre klar til sommerpakken
- Havn på Vestsjælland etablerer landstrøm til skibe
- Havne bliver mere og mere grønne
- Energi- og haveorganisationer lancerer Power-to-X-strategi
- Satellitbaseret teknologi fra Danmark skal styrke den maritime sektor i Vestafrika
- Færger fragter flere forsendelser
- Byggeriet af ny hurtigfærge går langsommere
- Et afgørende klimamøde starter i dag

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst