Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern skal håndtere enzymer

Mandag 14. december 2020 kl: 11:59
Share  


Af: Redaktionen

Transportkoncern skal håndtere enzymer

Frode Laursen A/S skal fra april næste år varetage Novozymes danske lager på sit 110.000 kvadratmeter store logistikcenter i Jyderup. Aftalen mellem Frode Laursen og Novozymes lever op til Novozymes’ krav om bæredygtige løsninger og Frode Laursens egne ambitioner

Frode Laursen og Novozymes har indgået en langvarig samarbejdsaftale, der betyder, at Frode Laursen skal varetage dele af logistikken i forbindelse med virksomhedens lagre.


 - Vi er rigtig glade for denne aftale, siger koncerndirektør i Frode Laursen, Thomas Corneliussen og fortsætter: 


 - Med placeringen af Novozymes enzymproduktion i Kalundborg, blot 20 km fra vores logistikcenter i Jyderup, er et samarbejde oplagt, og vi er glade for, at vi med denne langvarige aftale får mulighed for at udvikle samarbejdet.


Novozymes er verdens førende inden for biologiske løsninger og har en global produktion, hvor fabrikkerne i Kalundborg hører til blandt de største. Her producerer Novozymes store mængder enzymer, som skal sendes til kunder over hele verden.


- Det er vigtigt for os, at vores produktion er så effektiv som mulig og samtidig påvirker omgivelserne mindst muligt. Med aftalen effektiviserer vi vores logistikoperation i Danmark og sparer samtidigt op til 350.000 kilometers i transport årligt til fordel for trafikken og miljøet, siger Morten Carlsen, der er Supply Chain Operations Director i Novozymes.


350.000 kilometer svarer til, at en lastbil kører ni gange rundt om jorden.


Opdatering af bygninger
I aftalen mellem Frode Laursen og Novozymes er grønne løsninger vægtet højt. Således er Frode Laursen i forbindelse med aftalen gået i gang med en opdatering af lagerbygningerne, så de er mere bæredygtige i drift.


- Vi har fælles ambitioner om at hæve barren i forhold til at levere på den grønne omstilling. Vi har allerede påbegyndt et større arbejde i Jyderup og vil over de kommende måneder implementere den nyeste teknologi og de nyeste muligheder inden for blandt andet kølemaskiner og isolering samt valg af energikilder. Eksempelvis får vi installeret solceller, der kan forsyne bygningen med grøn energi, siger Thomas Corneliussen og tilføjer:  


- Vi er glade for, at vi kan tilbyde Novozymes en løsning, der lever op til både deres og vores egne ambitioner om understøttelse af den grønne omstilling.


De første Novozymes-paller kommer på lager i Jyderup 1. april, hvilket også vil betyde flere arbejdspladser på logistikcenteret i Jyderup.


- Vi har i forvejen en meget stabil og højt kvalificeret medarbejderstab i Jyderup, som nu skal udvides. Helt hvor mange flere hænder, vi får brug for, er for tidligt at sige endnu, men der er ingen tvivl om, at vi i løbet af foråret vil komme til at ansætte flere medarbejdere i Jyderup, siger Thomas Corneliussen.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- S-Regeringen vil give vejmyndighederne ret til at fjerne køretøjer
- Tre leverandører har bidraget til nyt vogntog
- Havneoperatør testede selvkørende lastbil
- Vognmand i Himmerland tipper med ny tre-akslet kærre
- Myndighederne kan tilbageholde køretøjer
- Vognmand trækker containere og skubber med en aksel
- Tyske delstater tillader kørsel om søndagen
- Vognmand lidt uden for Næstved har fået nyt vogntog
- Fredag 23. juli 2021 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Ny lastbilmodel er kørt ind i truck-simulator
- Vognmand i Ans har taget to ens i brug
- Fire-akslet trailer har 800 mm høj overbygning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst