Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lokal togoperatør skal have ny driftsdirektør

Torsdag 17. september 2020 kl: 10:56
Share  


Af: Redaktionen

Lokaltog A/S, som driver en række togforbindelser i Østdanmark, overtager med udgangen af i år driftsansvaret af forbindelsen mellem Roskilde og Køge. Samtidig skal lokalbaneselskabet i de kommende år forny infrastruktur og indkøbe nyt og mere klima- og miljøvenligt materiel. Derfor ændrer Danmarks største lokalbaneselskab nu i sin direktion

Lokalbaneselskabet, som fik ny administrerende direktør i juni i år, går med den nye togforbindelse på Lille Syd mellem Roskilde og Køge fra ni lokalbanestrækninger til ti.


Samtidig skal selskabet i de kommende år forny den snart 40 år gamle infrastruktur på en række lokalbanestrækninger, ligesom der skal indkøbes nyt - og gerne mere klimavenligt - togmateriel.


Som en konsekvens heraf har Lokaltogs bestyrelse besluttet at ændre i selskabets organisering, således at rollen som driftsdirektør og trafikcenterchef smelter sammen senere i år.  


Efter gensidig aftale fratræder Røsli Gisselmann samtidig sin stilling som driftsdirektør i Lokaltog A/S med virkning fra 15. september 2020. 


- Lokaltog har haft en imponerende udvikling de seneste 10 år med stor passagervækst og høj kundetilfredshed. En effektiv og pålidelig lokalbanedrift er afgørende for borgernes mobilitet på hele Sjælland, siger bestyrelsesformand Dorthe Nøhr Pedersen og fortsætter:


- Der står i høj grad Røsli Gisselmann på de resultater, som Lokaltog har opnået. Senest har Røsli Gisselmann stået i spidsen for fusionen mellem Regionstog og Lokalbanen og samtidig sikret et godt økonomisk og driftsmæssigt fundament for fremtiden. Vi skylder derfor Røsli Gisselmann meget stor tak.


Processen med at ansætte en ny driftsdirektør går nu i gang. Indtil en ny driftsdirektør er på plads, varetages rollen som driftsdirektør af administrerende direktør i Lokaltog A/S, Lars Wrist-Elkjær.
 
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Norsk færgerederi skærer ned på grund af corona-restriktioner
- Analyse af Sjællands Odde-Jylland korridorer er gennemført
- Normal-tiden kommer tilbage natten til søndag
- Lyntog stopper kun i Odense på vejen mellem Aarhus og København
- Kun nul-emmissionskøretøjer skal være fritaget for at betale maut
- 18-årige verden over skal kunne tage kørekort til lastbil og bus
- Fredag 16. oktober 2020 ligger brændstofpriserne på følgende niveau
- 149 busser i den tungere ende er sendt ud på vejene
- EU-projekt skal gøre europæiske lufthavne klar til CO2-neutral luftfart
- Rutebilstationen i Aarhus skal være køreklar i sensommeren 2021
- Politisk aftale sikrer ro om biobrændstoffer i 2021
- Aabenraa Kommune skærer i bybuskørslen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst