Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Horsens får flere taxier

Fredag 14. august 2020 kl: 10:35
Share  


Af: Redaktionen

Efter en årrække med kun et taxi-selskab er der igen to taxiselskaber at vælge imellem i Horsens. Den nye aktør i den østjyske by er det landsdækkende taxiselskab Dantaxi, som fra denne uge kører ud i Horsens med taxivognmand Nevzat Karatas og 15 nye taxier

Større kapacitet på taxiområdet vil betyde kortere ventetid på taxi'er samt en bedre dækning af yderområderne i kommunen. Dantaxi fremhæver, at de 15 nye taxier er udstyret med selskabets Covid-19-tiltag for at sikre tryghed for kunder og chauffører.


- Lige nu tror vi, at de 15 taxier kan dække det aktuelle behov, men vi er klar til at supplere med endnu flere, hvis kunderne tager godt imod os, siger den nye vognmand i Horsens, Nevzat Karatas, bag plexiglas-pladen i sin taxi.


Det hører til sjældenhederne, at der kommer nye taxier til Horsens. Faktisk har vognantallet i en længere periode været nedadgående og er faldet fra 60 til under 30. 


Udvidelsen gør Dantaxi til det største taxiselskab i Østjylland
Udvidelsen til Horsens sker samtidig med, at Dantaxi etablerer sig i Randers med 10 vogne. Udvidelsen til de to byer gør Dantaxi til det største taxiselskab i Østjylland opgjort på antal taxi’er, og det eneste selskab, der dækker hele området. 


For Dantaxi’s kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, er Østjylland et af de mest interessante vækstområder, og hun ser frem til at servicere borgere og virksomheder i taxier, hvor tryghed er i højsædet:  

- Vi er meget optaget af, at det skal være trygt at køre med os. Vi har som det eneste taxiselskab fået installeret COVID-19-tiltag i alle vores biler i form af afskærmning mellem for- og bagsæde samt håndsprit. Kunderne kan dermed vælge taxien til i en tid, hvor der fortsat er utryghed i forhold til transportform og Coronavirus, påpeger direktøren. 


Taxi til fast lav pris
De nye taxier kobles på Dantaxi's app, så kunderne med et tryk på telefonen kan bestille en vogn. App'en kan benyttes til at bestille taxi i hele Østjylland og i 63 andre kommuner i Danmark. 


 - Med app bestilling kan man vælge at køre efter taxameter eller til en fastpris, der er kendt på forhånd. Bestiller man til fastpris, er prisen som oftest lavere end taxameterprisen. Er man ikke til apps og smartphones, kan man selvfølgelig bestille en af vores taxi'er i Horsens på vores telefonnummer 48 48 48 48, siger Vibeke Wolfsberg.


Horsens nye selskab startede officielt 13. august, men chaufførerne har i nogle dage kørt testkørsler med kunder. Ligesom Dantaxi's app tyvstartede lanceringen i de to 'nye' byer og åbnede for bestillinger mandag.
 

Om Dantaxi:
  • Med udvidelsen til Horsens og Randers er Dantaxi det største taxiselskab i Østjylland
  • På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 150 på el) tilsluttet Dantaxi
  • Dantaxi har administration i Aalborg og i Virum nord for København. Kundecenteret er beliggende i Virum
  • Selskabet udfører taxikørsel i 63 af Danmarks 98 kommuner og er Danmarks største taxiselskab
  • Alle selskabets taxier er monteret med afskærmning og fastgjorte spritdispensere
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fagforening fik over 8 millioner ind i arbejdsskadesager
- Faglige sager gav godt 237.000 kroner i kassen
- Asfalt er mere end bæredigt med hensyn til trafikken
- CO2-fortrængningskrav kan levere mere end S-Regeringen lægger op til
- Magasinet Bus 9 - 2020 er udkommet
- Uddannelsesorganisation lancerer jobportal for chauffører
- Ny oversigt samler data om den kollektive trafik
- Hurtigfærger lægger snart til i ny færgeterminal
- Stop transportspild og omstil til el
- Færgerederi intensiverer kampen mod virus på alle sine færger
- En lille reduktion af trafikken giver store forbedringer på vejene
- Dansk Industri inviterer på webinar med transportordfører

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst