Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Karlskrona kommer med på rute mellem Liepaja og Travemünde

Tirsdag 4. august 2020 kl: 10:18
Share  


Af: Redaktionen

Den svenske rederi-koncern, Stena Line, introducerer fra mandag 13. august en ny forbindelse med fokus på godstransport mellem Letland, Sverige og Tyskland. Det sker ved at tilføje et havneanløb i den svenske by Karlskrona på den eksisterende færgerute mellem Liepaja i Letland og Travemünde i Tyskland

Færgerederiet Stena Line opererer i dag syv ruter i Østersøen til både gods- og passagertransport. Som en ekstra service til fragtkunder tilføjes et havneanløb i Karlskrona på den eksisterende rute mellem Liepaja og Travemünde fra 13. august. Havneanløbet i Karlskrone åbner for mere effektive handels- og transportmuligheder mellem de baltiske lande og det sydlige Skandinavien.


- Vi ser en stigende efterspørgsel efter søtransport i den baltiske region. Det er en ekspansiv region, hvor Stena Line allerede har en stærk tilstedeværelse, og vi er glade for at udvide vores kundetilbud. Vores intention er at øge frekvensen og kapaciteten yderligere fremadrettet, siger Erik Thulin, der er Trade Director Baltic Sea North.


Ruten mellem Liepaja og Travemünde betjenes af de to ro/pax-skibe Stena Gothica og Urd, der opererer under dansk flag. Begge skibe er 171 meter lange med en fragtkapacitet på 1.600 lanemeter. Det nye ugentlige havneanløb i Karlskrona vil i første omgang være på ruten Liepaja-Travemünde torsdag aften.


- Det er en spændende tilføjelse til vores drift og service til vores kunder. Vi styrker vores position som Europas førende færgerederi og reagerer på den øgede efterspørgsel på markedet i Østersøen, siger Niclas Mårtensson, der er administrerende direktør i Stena Line.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Brint er det bedste fremtidige alternativ til fjerntransport
- Fagforening fik over 8 millioner ind i arbejdsskadesager
- Faglige sager gav godt 237.000 kroner i kassen
- - Vi er kun lige begyndt
- Asfalt er mere end bæredigt med hensyn til trafikken
- CO2-fortrængningskrav kan levere mere end S-Regeringen lægger op til
- Logistikvirksomhed har fået fem bokse til gods
- Vitten-virksomhed vinder transportpris
- Fra torsdag koster det en bøde at overtræde miljøzonereglerne
- Uddannelsesorganisation lancerer jobportal for chauffører
- Truck-tank får satelit-stander
- Hurtigfærger lægger snart til i ny færgeterminal

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst