Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Dansk flyselskab er gået konkurs

Mandag 27. juli 2020 kl: 22:30
Share  


Af: Redaktionen

Tirsdag 21. juli indgav flyselskabet Jet Time en konkursbegæring. Selskabet har haft indstillet alle sine flyvninger siden 23. marts i år som følge af indsatsen mod spredning af corona-virus

Ved køb af en rejse direkte hos flyselskabet er man som udgangspunkt berettiget til at få pengene for flybilletten refunderet eller tilbudt en omlægning af ens rejse. På grund af konkursbegæringen kan Jet Time dog ikke tilbyde dette.


Har man købt en flybillet med udrejse fra og hjemrejse til en dansk lufthavn, vil man automatisk være omfattet af Rejsegarantifondens dækning - dog med fradrag for en selvrisiko på 1.000 kroner pr. passagerer.


Hvis man har købt rejsen gennem et rejsebureau eller en billetudbyder, anbefaler Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, at man kontakter dem og forhører sig om muligheden for at få omlagt ens rejse eller få refusion.


Er rejsen købt med et internationalt betalingskort (eksempelvis Master Card/Visa), kan man kontakte sin bank og undersøge muligheden for at få refunderet ens billet.


Har man tegnet en rejseforsikring, anbefaler styrelsen, at man kontakter sit forsikringsselskab og hører, hvilke rettigheder man har i tilfælde af konkurs.


Hvis man har penge til gode hos Jet Time i form af kompensation eller refusion som følge af en forsinkelse, boardingafvisning eller en aflysning fra før 21. juli 2020, kan man selv anmelde kravet i konkursboet. 


Alternativt kan man sende ens klage til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som ligeledes vil henvende sig til konkursboet med ens krav. Anmeldelsen af kravet i konkursboet kan dog kun ske, så længe selskabet er under konkursbehandling. Så snart Jet Time er erklæret konkurs, vil styrelsen indstille sagsbehandlingen af nuværende og eventuelle kommende klager over Jet Time.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU afsætter 150 millioner euro til transport af vigtige medicinske artikler
- Norsk flyselskab vil reducere sin CO2-udledning med 45 procent inden 2030
- Genstartshold kommer med anbefalingerne til at genstarte dansk eksport
- Tysk transport- og logistik-koncern får ny mand i Danmark
- Flyselskaber får frist til at refundere billetter til aflyste
- Norsk flyselskab fløj med 94 procent lavere kapacitet
- Kina lukker produktionen ned i årest gyldne uge
- Lufthavn ved Limfjorden konstaterer øget efterspørgsel på flyrejser
- Konstruktive forhandlinger giver færre opsigelser i østdansk lufthavn
- Lufthavn fyrer færre end først forventet
- Skandinavisk flyselskab har fået skåret indtægterne ned med 81 procent
- Nye droneregler er på vej

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst