Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Vognmænd får adgang til digital tachograf-tjeneste

Onsdag 1. juli 2020 kl: 17:00
Share  


Af: Redaktionen

Medlemmer af arbejdsgiverorganisationen ATL på transportområdet får endnu en mulighed for at analysere og rapportere deres køre- og hviletidsdata. ATL har købt sig adgang til Tungvognsspecialisten ApS’ program Tacho Online

Tacho Online er et program, der bruges til at aflæse, gemme og analysere data fra den digitale tachograf i lastbiler og busser.


- Vi er glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Tungvognsspecialisten. Det er væsentligt for at os at kunne give den bedst mulige service inden for køre- og hviletidsområdet. Derfor er det naturligt at indgå dette samarbejde, siger Lars William Wesch, der er direktør i ATL.


ATL’s medlemmer har i flere år haft adgang til et andet program - Tachoweb. Med aftalen med Tungvognsspecialisten ApS får de mulighed for at vælge mellem de to programmer.
 

- Vi vil gerne tilbyde vores medlemmer flere forskellige muligheder. Derfor har vi valgt at købe os adgang til Tacho Online, som flere medlemmer har efterspurgt, siger Morten Bøjesen, der er chefkonsulent i ATL og en del af organisationens transportrådgivning.


Det fremgår også af aftalen, at ATL og Tungvognsspecialisten ApS skal udvikle et arbejdstidsmodul til Tacho Online. Det skal gøre det muligt at trække data om chaufførernes arbejdstid.
 

- Jeg er utroligt glad og stolt over, at ATL har valgt Tungvognsspecialisten som samarbejdspartner på køre- og hviletidsområdet og Tacho Online som et af ATL’s køre- og hviletidsprodukter. Vi vil udvikle nye moduler til Tacho Online sammen med ATL til glæde for medlemmerne. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at ATL og ATL’s medlemmer bliver glade for samarbejdet, siger Carl Peter Frederiksen, der er administrende direktør i Tungvognsspecialisten ApS.


Rådgivning om blandt andet køre- og hviletidsregler får man fortsat hos eksperterne i ATL’s Transportrådgivningen ved Bent Bejstrup, Rune Noack og Morten Bøjesen.


Tungvognsspecialisten ApS er 100 procent ejet af vognmandsorganisationen DTL.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmænd kan sætte plexiglasplader op som afskærmning
- Logistik-firma fra Horsens åbner afdeling i Herning
- Politiet sigter 47-årig mand for bedrageri og tyveri af entreprenørmaskiner
- Bruttonationalproduktet faldt med 7,4 procent i andet kvartal
- Logistikcenter sætter fokus på kerneydelser
- Bulk-transportvirksomhed henter komplet vogntog i Hedensted
- Brotrafikken mellem Danmark og Sverige er faldet med 40 procent
- Lysregulering var i vejen for lastbil
- Grise lider på varme dyretransporter
- Dansk eksport skal have hjælp i corona-tiden
- Dansk rederikoncern konstaterer et hurtigere løft i efterspørgsel end forventet
- Limfjordens største havn har haft et mindre fald i godsomsætningen i første halvår

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst