Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Hanstholm bevarer sin lokale taxidrift

Onsdag 1. juli 2020 kl: 11:11
Share  


Af: Redaktionen

Taxiselskabet Dantaxi har overtaget taxidriften i Hanstholm. De lokale chauffører fortsætter bag rattet i taxierne, der betjener byen og lokalområdet

Siden taxivognmand Kurt Bjerregaard, Hanstholm, i april afgik ved døden, har det været et åbent spørgsmål, hvad der skulle ske med Hanstholm’s taxiselskab igennem 45 år - Kurt's taxi. Nu har arvingerne efter Kurt Bjerregaard indgået aftale med det landsdækkende taxiselskab Dantaxi, så det 1. juli kunne overtage biler og chauffører.


Med aftalen bevarer Hanstholm den lokale taxidækning, og chaufførerne fortsætter i deres nuværende stillinger. Ifølge direktør i Dantaxi Aalborg, John Vanggaard, kommer taxikørslen i Hanstholm til at fortsætte i samme ånd som hidtil, men kunderne kommer også til møde flere nye tiltag. Blandt andet vil den karakteristiske røde farve på byens taxier forsvinde fra gadebilledet.


- Kunderne vil nok først og fremmest lægge mærke til, at den karakteristiske røde farve på taxien i løbet af sommeren erstattes med Dantaxi’s farver og logo. Når man træder ind i taxien vil kunden opdage, at taxierne er monteret med plexiglasplade og andre covid-19 tiltag. Det gør vi i alle vores taxier for at øge trygheden for passager og fører, siger John Vanggaard. 


Med tilslutningen til Dantaxi får kunderne i Hanstholm også en ny måde at bestille taxi på. De seks taxier i Hanstholm kobles op på Dantaxi's landsdækkende app, så kunderne bare med et tryk på telefonen kan bestille en vogn. 


- Med app-bestilling kan man vælge at køre efter taxameter eller til en fastpris, der er kendt på forhånd. Men er man ikke til apps og smartphones, kan man selvfølgelig stadig bestille taxi som hidtil. Vi beholder det kendte nummer 97 96 17 11, siger John Vanggaard. 


Hanstholm’s taxier er blevet en del af noget større 
De seks taxier i Hanstholm kommer ydermere til at indgå i et samarbejde med taxier fra en række andre byer. Samarbejdet betyder, at taxierne tilsluttet Dantaxi ved travlhed kan hjælpe hinanden på tværs af bygrænserne. Taxier i blandt andet Thisted, Nykøbing Mors, Skive og Thyholm indgår i dette samarbejde.   


De forskellige tiltag indføres løbende over de næste måneder. Aftalen får ingen betydning for allerede bestilte taxier og eksisterende kundeaftaler i Kurt's taxi. Disse aftaler fortsætter som hidtil, påpeger Dantax.


Om Dantaxi:
  • Dantaxi er Danmarks største taxiselskab med 1.900 taxier tilsluttet
  • Foruden hovedsædet i Virum ved København har Dantaxi også administration i Aalborg
  • Selskabet udfører taxikørsel i 61 af Danmarks 98 kommuner
  • I maj 2020 indførte Dantaxi en række Covid-19-tiltag, som eksempelvis betyder, at der er plexiglas-afskærmning i alle selskabets taxier
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fynske busser får igen en ekstra rengøring
- Skandinavisk flyselskab fløj med 76 procent mindre kapacitet
- Bustrafikken mellem Øst- og Vestdanmark er præget af corona-tiden
- Svensk chauffør får stor bøde for persontransport og godstransport uden tilladelse
- Corona-udbrud - 16 buschauffører i Aarhus er blevet sendt hjem
- To-årigt forsøg skal øge antallet af passagerer i den kollektive transport
- Kontanterne kommer tilbage i de sydjyske busser
- Erhvervsstyrelsens øger kontrolindsatsen overfor ulovlige ordinære udbytteudlodninger
- Mundbind skal kompensere for mindre afstand
- Midttrafik åbner for betjent salg i busserne
- Færdselsstyrelsen opdaterer vejledning om miljøzonekontrol ved syn
- Svensk busselskab kører igen til Danmark

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst