Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Fynsk miljø-virksomhed får ny ejer

Onsdag 27. maj 2020 kl: 11:28
Share  


Af: Redaktionen

Marius Pedersen A/S, der har hovedsæde i Ferritslev på Fyn, har indgået en aftale med Odense-virksomheden FKSSlamson A/S om, at Marius Pedersen A/S’ køber alle aktier i FKSSlamson A/S

FKSSlamson A/S har med udgangspunkt i Odense i dag ni afdelinger rundt i Danmark med samlet omkring 170 medarbejdere. Virksomheden har specialiceret sig inden for kloakservice med ekspertise i slamsugning, tv-inspektion og kloak-/ledningsreparationer for offentlige, private og erhvervskunder.


Marius Pedersen A/S har som en del af et omfattende produktprogram inden for affalds- og genanvendelsesindustrien også landsdækkende aktiviteter inden for slamsugning og tanktransporter for både offentlige kunder såvel som industri- og erhvervskunder.


- Vi har i de sidste tre-fire år i familien talt meget om, hvordan vores virksomhed skulle føres videre på den bedste måde for vores kunder, medarbejdere og familien. For et år siden besluttede vi, at den bedste løsning var et salg til en virksomhed med en historik og et DNA, som minder om vores. Derfor er vi både særdeles glade for og stolte over, at Marius Pedersen A/S har ønsket at købe os, siger FKSSlamson A/S’ ejer Vagn O. Knudsen.


Han peger på, at Marius Pedersen A/S ligesom FKSSlamson A/S er startet af en innovativ entreprenør og i dag er en stærk og solid international virksomhed med skarpt fokus på udvikling og kvalitet, og hvor tillid er udgangspunkt for relationer til kunder, leverandører og medarbejdere. 


- Jeg er derfor sikker på, at de mange gode medarbejdere, som gennem FKSSlamson A/S’ 66-årige historie har været helt afgørende for vores udvikling, trygt kan glæde sig til en fremtid, hvor der fortsat er store muligheder for vækst og udvikling. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle vores medarbejdere - og selvfølgelig også til de kunder og samarbejdspartnere, som vi har haft så gode relationer til i alle årene. Jeg er overbevist om, at vi alle kommer til at opleve, at vi bliver stærkere sammen med Marius Pedersen A/S, siger Vagn O. Knudsen.


Han bliver suppleret af selskabets administrerende direktør Michael Nielsen, der peger på, at der for ham ikke er tvivl om, at Marius Pedersen A/S og FKSSlamson A/S er det helt rigtige match.


- Vi kommer til at flytte FKSSlamson A/S som virksomhed og branchen som helhed. FKSSlamson A/S har de seneste otte år oplevet en stor vækst, som er grundlagt af en skarp strategi og eksekveret af en stærk og loyal medarbejderstab. Med Marius Pedersen A/S ombord får vi en enestående chance for at positionere FKSSlamson A/S som en endnu stærkere leverandør af ydelser inden for service og vedligeholdelse af kloaksystemer, siger Michael Nielsen, der tilføjer:


- Jeg glæder mig samtidig over, at Vagn Knudsen og jeg kan fortsætte vores gode tætte samarbejde i minimum tre år mere.


Administrerende direktør i Marius Pedersen A/S Simon Clausen fremhæver, at FKSSlamson A/S er en yderst veldrevet og professionel virksomhed, der passer godt med Marius Pedersen A/S’ aktiviteter. 


- Så vi ser en fin synergi mellem de to virksomheders aktivitetsområder. Både Marius Pedersen A/S og FKSSlamsson A/S udspringer fra Fyn og har udviklet sig til landsdækkende virksomheder, og der er et stort match på virksomhedskultur og -ånd i de to selskaber. At indtræde som ejer af FKSSlamson A/S passer i Marius Pedersen A/S’ overordnede vækststrategi på serviceydelser inden for området. Jeg glæder mig samtidig over, at Vagn Knudsen fortsætter i minimum tre år mere som bestyrelsesformand, siger han.


Marius Pedersen A/S’ køb af FKSSlamson A/S er betinget af konkurrence-myndighedernes godkendelse.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Kurer- og pakkefirmaer i Tyskland blev tjekket
- Det er påkrævet med en snarlig aftale om Brexit
- Elektrisk transportminister skrev Danmarkshistorie
- Postkoncerns lastbiler tanker fossilfri biodiesel
- Fredag 25. september 2020 ligger brændstofpriserne på følgende niveau
- Politiet har anholdt udenlandsk tyvebande
- Godsmængderne var relativt upåvirkede af corona-tiden
- Virksomheder vil blive ramt af vejafgifter for lastbiler
- Lastbil- og busleverandør hædrer medarbejdere med ”Det Gyldne Rat”
- Fire-akslet med fire-hjulstræk har wirehejs
- Mejeri-koncern kører ud med elektrisk mælkebil
- Transportorganisation taler for intelligente kørselsafgifter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst