Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Flyselskab fornyer samarbejdsaftale med rejseselskab

Torsdag 16. januar 2020 kl: 11:14
Share  


Af: Redaktionen

SAS og Apollo forlænger samarbejdet for sommer- og vintersæsonen 2020. Aftalen har en værdi på cirka 1,4 milliarder svenske kroner og omfatter charterflyvninger inden for Europa. SAS kommer til at flyve Apollos kunder til og fra 23 steder i Sverige, Danmark og Norge til 26 destinationer rundt om i Europa

Forlængelsen af det mangeårige samarbejde mellem de to selskaber betyder, at SAS kommer til at stå for størstedelen af charterflyvningerne fra Skandinavien i løbet af sommer- og vintersæsonen 2020.


- Vi er meget glade for aftalen og vores mangeårige samarbejde med Apollo. Chartersamarbejdet er en vigtig del af vores strategi med at sæsontilpasse kapaciteten. SAS fortsætter med at indfase nye miljøeffektive fly i flåden og opgraderer flyene både udvendigt og indvendigt, så de passer til SAS’ nye design. Vi er glade for fortsat at kunne byde Apollos kunder velkommen ombord, siger Markus Ek, VP Corporate and Agent Sales hos SAS.


SAS’ flyflåde gør det muligt for Apollo at tilbyde direkte flyvninger fra lufthavne både i storbyområder og regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS er Apollo’s største eksterne partner (flyselskabet Novair indgår i Apollo-koncernen).


- For Apollo er det naturligt at forlænge samarbejdet med SAS: Det er et skandinavisk flyselskab, som er en pålidelig og god partner og som lægger stor vægt på bæredygtige rejser. Vores kunder værdsætter den service og pålidelighed, som SAS tilbyder med direkte flyvninger til vores destinationer, siger Leif Vase Larsen, der er nordisk administrerende direktør for DER Touristik Nordic AB.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Kommissionen bør hurtigt komme med en beredskabsplan for godstransporten
- Kravet vil forsætte året ud - og sikkert længere
- Fredag 23. oktober 2020 ligger brændstofpriserne på følgende niveau
- Rederikoncern skruer op for forventningen til 2020
- Ny terminal og adgangsvej står klar til færgerne over Kattegat
- Brotrafikken fik et højdepunkt i efteråresferie
- Det er sundere at cykle end hidtil antaget
- Færgekunder får rabatter udbetalt
- Norsk færgerederi skærer ned på grund af corona-restriktioner
- Analyse af Sjællands Odde-Jylland korridorer er gennemført
- Normal-tiden kommer tilbage natten til søndag
- Lyntog stopper kun i Odense på vejen mellem Aarhus og København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst