Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havn i Østvendsyssel fik 25 procent ud af omsætningen

Torsdag 27. juni 2019 kl: 20:00
Share  


Af: Redaktionen

Frederikshavn Havn opnåede i 2018 et resultat på 15,3 millioner kroner ud af en omsætning på 60 millioner kroner. I forbindelse med præsentationen af årsresultatet peger havnens ledelse på, at Frederikshavn Havn i 2021 vil være en af Europas førende inden for maritim recycling

- Det er en meget tilfredsstillende udvikling, vi har set med udlejningen af samtlige baglandsarealer. Det beviser, at vi strategisk gjorde det rigtige med havneudvidelsen i Frederikshavn, hvor vi budgetterede med fuld aktivitet fra 2021. Med de indgåede kontrakter, vi har nu, er vi faktisk i mål omkring de strategiske målsætninger, vi har sat, for både volumen og økonomi, siger administrerede direktør i Frederikshavn Havn,Mikkel Seedorff Sørensen, der er stolt over endnu et positivt årsresultat - ikke mindst på baggrund af den arbejdsindsats, der ligger bag, og de planer havnen har for fremtiden.


Frederikshavn Havn har i de senere år for alvor meldt sig på banen som en seriøs national og international spiller inden for de maritime og mange tilstødende erhverv. Det er derfor en tilfreds bestyrelse, der kan se tilbage på endnu et godt år. 


- Vores fornemme resultater i 2016, 2017 og 2018 er et godt afsæt til årene 2019 og 2020, hvor vi forventer lavere resultater. Årsagen er, at aktiviteterne i havneudvidelsen først for alvor går i gang i slutningen af 2020, da der vil være en periode, hvor virksomhederne, som har lejet arealerne, er i gang med at klargøre dem. Vi bygger desuden stadig på 2. etape, som forventes færdig i 3. kvartal 2019. Vi vil derfor først se den fulde effekt af havneudvidelsen fra 2021, siger havnens bestyrelsesformand, Bo Uggerhøj.


I de senere år er der kommet nye virksomheder på havnen i Østvendsyssel. 


- Det er stærke spillere fra både ind- og udland, vi har fået ind som nye kunder, samtidig med at vi arbejder med nogle spændende projekter med eksisterende kunder. Vi glæder os til i fremtiden at kunne fortælle om flere spændende aktiviteter inden for den cirkulære økonomi, siger Mikkel Seedorff Sørensen og tilføjer:


- Når vi er i fuld drift i 2021, vil vi være en af de største recyclinghavne i Europa.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færgerederi åbner rute uden om England
- Britiske rejserestriktioner bliver lempet
- Husk de søfarende
- Det danske forsvar indgår aftale med dansk rederi
- Partnerskab sigter på udvikling af brintfærge
- Skånsk havn har fået flere færgepladser
- Lyntest vil gavne udlandsfærger
- Dansk-australsk partnerskab vil gøre tunge kranløft lettere - at håndtere
- Nye internationale klimaregler for søfarten er vedtaget
- Færgehavneområder får en overhaling
- Bekymret minister mødte rederi-formand
- Brintdrevne fjordfærger kan være sødygtige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst