Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Skoleelever fra Nr. Vedby tager spadestik til Storstrømsbroen

Mandag 24. september 2018 kl: 19:03
Af: Redaktionen

Skoleelever fra Nr. Vedby tager spadestik til Storstrømsbroen

200 skoleelever fra Nr. Vedby Skole & Børnehus er med til at svinge skovlen, når transportminister Ole Birk Olesen (LA) sammen med borgmestrene Mikael Smed, Vordingborg, og John Brædder, Guldborgsund, tager det første spadestik til den nye Storstrømsbro på torsdag

Som en særlig indbudt taler vil Marie-Elisabeth Christensen, der er elevrådsformand og går i 7A i Nr. Vedby Skole & Børnehus, afslutte dagens talerrække.


Ud over ovennævnte officielle deltagere deltager Italiens ambassadør i Danmark, Luigi Ferrari, også i markeringen af starten på byggeriet af det, der bliver Danmarks tredjestørste bro.
 

Spadestikket, der officielt sætter gang i arbejdet, finder sted nøjagtig, hvor broen starter på Masnedø. Netop den lille ø mellem Sjælland og Falster bliver centrum for produktionen af broen, og det bliver også herfra broens elementer bliver udskibet.
 

Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, som blandt andet også har en udstilling om broprojektet. Her kan man møde holdet bag broen fra både Vejdirektoratet og SBJV, der er entreprenør på det omfattende anlægsarbejde.
 

På udstillingen kan man også møde arkæologer fra Vikingeskibsmuseet og Museum Lolland-Falster, der fremviser nogle af de mange fund, der hidtil er gjort under udgravningerne til lands og til vand i forbindelse med arbejdet broen.
 

Vordingborg Havn vil ligeledes have en stand, hvor man kan høre mere om planerne for havnen, der denne sommer indgik en aftale med SBJV om etableringen af kajanlægget til udskibningen af elementerne til broen.       






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst