Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Mandskab ved den dansk-tyske grænse får ros for deres indsats

Fredag 3. april 2020 kl: 12:43
Af: Redaktionen

Transportminister Benny Engelbrecht (S) roser mandskabet ved grænsen for, at grænsekontrollen ikke har lagt hindringer i vejen for godstransport med lastbiler ind og ud af Danmark. Lørdag 14. marts indførte den danske regering restriktioner for indrejse i Danmark og etablerede i den forbindelse grænsekontrol ved nogle grænseovergange, mens andre blev lukket for trafik

For Udlændingekontrolafdeling Vest ved Syd- og Sønderjyllands Politi har opgaven været ganske særlig, idet al indrejse til Danmark skulle ske via tre grænseovergange. Samtidig måtte kontrollen ikke lægge hindringer i vejen for godstransport med lastbiler ind og ud af Danmark. 


Det er lykkedes så godt, at transportminister Benny Engelbrecht i et brev til politikredsen har kvitteret for håndteringen af den særlige situation. 


I brevet skriver Benny Engelbrecht blandt andet:

- Den ekstraordinære situation vi står i, hvor stor dele af samfundet lukker ned, skaber utryghed i befolkningen om helt basale ting, såsom om der fortsat er varer på hylderne i butikken som normalt. Derfor er det vigtigt, at vi holder godstransporten kørende. 

- Jeg vil gerne sige til alle involverede, at jeg er dybt imponeret over den måde I har løst den store opgave på. Jeg kan se, at trafikken over grænsen forløber gnidningsfrit uden væsentlige forsinkelser, og at der er et godt samarbejde med kollegaerne på den tyske side - et eksempel til efterlevelse for de andre lande i Europa, hvor køerne er kilometerlange. 

- Jeres indsats er med til at betrygge den danske befolkning, og det er vigtigt, når vi som land står midt i en alvorlig sundhedskrise.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst