Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Sydvestjysk shipping-koncern åbner kontor i Guyana

Tirsdag 21. januar 2020 kl: 09:47
Share  


Af: Redaktionen

Shipping-koncernen Blue Water, der har hovedsæde i Esbjerg, sætter med eget kontor i Guyana yderligere fokus på transport og logistik til olie-industrien i landet og det nordøstlige Sydamerika

Baggrunden for at etablere sig i Guyana er, at der i de kommende år er udsigt til markant forøgelse af olieudvindingen i havet ud for det nordøstlige Sydamerika. 

Blue Water har de seneste år været involveret i projekter i området og sætter med eget kontor i Guyana endnu mere fokus på det for koncernen spændende geografiske område.


- Vi kan konstatere, at aktiviteterne indenfor olie- og gasindustrien i denne region er opadgående og vil være det de kommende år, og derfor har vi fundet det naturligt at øge vores fokus på området. Det matcher vores strategi om at have et stærkt globalt setup med kontorer på industriens nøglelokationer, så vi kan være tæt på kunderne og dermed servicere dem på bedste vis, siger Thomas Bek, der er Global Director for Energy & Projects i Blue Water.


Koncernen har opbygget et solidt netværk
Guyana og det nordøstlige Sydamerika er kendte områder for Blue Water, som gennem en årrække har opbygget egne erfaringer og et solidt netværk i området gennem deltagelse i forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikprojekter for firmaer som ExxonMobil og Saipem.


- Vi er stolte af vores præstation og det, at vi er i stand til at levere unikke løsninger til de forskellige projekter, som alle fordrer stærk ekspertise. Et er at være i stand til at lave internationale transporter - noget andet er at have konkret kendskab til forholdene i de lande, vi opererer i, siger Brent Patterson, der er Blue Waters Regional Director for Energy & Projects Americas.


- . Det kan have afgørende betydning for succes, at vi er godt forberedt på opgaven, så vi ikke risikerer forsinkelser, fordi der for eksempel ikke er styr på toldbestemmelserne, tilføjer han.


Blue Water Guyana flytter allerede store godsmængder ind til Guyana og vil nu udvide udbuddet af serviceydelser til også at omfatte shorebase, fortoldning, pakhus-services, kørsel, laydown management, sværgods og løfteoperationer for energi -og projektrelaterede projekter til og fra Georgetown.  Blue Water har besluttet at indgå samarbejde med Peterson Logistics, da selskberne sammen vil være i stand til at levere stærke og pålidelige serviceydelser til branchen.


- Mange af vores kunder opererer mange steder i verden, og det er afgørende for vores service, at vi er i stand til at levere de transport- og logistikmæssige ydelser, som kunderne efterspørger - og der hvor de efterspørger det. Så vi tilpasser og styrker løbende vores setup, og det har derfor stor betydning for vores tilgang af ordrer, at vi er i stand  til at tilføre værdi til kundernes projekter, siger Brent Patterson.
 
 
Efterspørgsel på projekt-management
Blue Waters globale netværk af kontorer arbejder tæt sammen om at servicere kunderne, og firmaet har en meget bred vifte af særlige kompetencer in-house: ingeniører, erfarne projektspeditører, IT-udviklere samt en række specialister indenfor kvalitet, sikkerhed og miljø. Og de interne kompetencer vil blive øget alt efter behovet hos kunderne.

 
- Vi oplever en stigende efterspørgsel på komplet projekt-managment, hvor vi med vores omfattende erfaring og ekspertise kan styre hele logistikdelen for vores kunder. Den erfaring, vi har internt i firmaet, bruger vi globalt - ved at brede den ud til flere kontorer, og ved at vi sender vores specialister ud til de enkelte projekter for at sikre, at eksekveringen sker sikkert og effektivt, siger Brent Patterson.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Postkoncern sælger svensk datterselskab
- Udenlandsk lastbil havde hash med til Løsning
- Det første letbanetog er på vej til Odense - med lastbil
- Lastbil-koncerns danske selskab opnår højeste certificering inden for teknisk support
- Transportorganisation går fra en til to mand i Bruxelles
- Medarbejdere skal videreuddanne sig
- Transportorganisation søger ny politisk chef
- Spærproducent har fået ny trailer med udtræk
- Håndholdt mobilsnak er bandlyst - men distraktionerne kan være mange
- Minister sætter fokus på dansk trafiksikkerhed under FN-konference
- - Det skal igen være trygt at færdes i trafikken
- Klip får bilister til at droppe mobilen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst