Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Rederi finjusterer sit multimodale netværk til en hård tid efter Brexit

Mandag 17. juni 2019 kl: 11:10
Share  


Af: Jesper Christensen

Samskip, der er Europa’s store udbyder af intermodale transportløsninger, arbejder på at være klar til en situation, hvor Storbritannien forlader EU-samarbejdet uden en række aftaler - en hård Brexit. Samskib bygger på de erfaringer, som koncernen høstede op til den første Brexit-dato 31. marts

I dagen omkring 31. marts kunne godstransportører som Samskib konstatere, at godsstrømmene, der skulle over Nordsøen og Den Engelske Kanal, ændrede sig. Det i form, dels i valg af udskibningshavn. 


Samskip forventer, at britiske eksportører og importører begynder at skifte fra transport med trailere og transport med containere.


- Vi oplevede et betydeligt skub i containervolumener frem til marts 2019, især i Hull, da beslutningstagere stod over for usikkerhed, og derfor valgte pålidelighed og dokumenterede procedurer for containerskibsfart, siger Samskip UK Trade Manager, David Besseling. 

Han peger på, at erfaringerne i tiden op til 31. marts bekræftede robustheden i Samskip’s Hull-Gent og Hull-Amsterdam-forbindelser, der blev etableret i slutningen af ​​2018 og som supplerer Samskip’s eksisterende højfrekvente forbindelser mellem Rotterdam, Tilbury, Hull og Grangemouth.


Samskip’s knudepunkt i Rotterdam bliver serviceret af 70 tog om ugen til destinationer i og uden for EU. Dertil kommer forbindelser via indenlandske vandveje - floder og kanaler. Gent i Belgien er udgangspunkt for forbindelser til nordfranske og belgiske markeder, der traditionelt bliver serviceret af færger til Zeebrugge. 

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny lederuddannelse har maritimt fokus
- Færgefarten fortsætter fremdriften
- Maritim digitalisering skaffer Søfartsstyrelsen nominering til europæisk pris
- Rederier vil have flere kvinder med ombord
- Genbrugsområde ligger klart til skibe
- El-infrastruktur til færger skal på plads
- Forskere undersøger nyt og mere bæredygtigt brændstof til skibe
- Lavere priser på færgebilletter er et emne på generalforsamling
- Havn på spidsen tager på messe
- Autotransportør får mere havneplads
- Havneselskab sælger havn på Fyn
- Ny hotline skal hjælpe søfarende

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst