Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere

Onsdag 24. april 2024 kl: 11:21
Af: Redaktionen

Sø- og Handelsrettens skifteret tog 19. april transportvirksomheden H.A. Transport ApS med CVR-nummer 37767964 under konkursbehandling på baggrund af en begæring, som Skifteretten modtog 17. april. Virksomheden, der havde adresse på Naverland i Glostrup, var 20. marts blevet begæret tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen

Statstidende skriver, at likvidator blev udmeldt 12. april, og at advokat Henrik Selchau Poulsen, der har adresse på Nørregade i København K, er udpeget som kurator. Under tvangsopløsningen var advokat Anne Birgitte de Jonquières Gammeljord, der har adresse i Poul Ankers Gade i København likvidator.


Der er ikke berammet møde til valg af kurator eller nedsættelse af kreditorudvalg. Begæring herom fra en fordringshaver skal fremsættes skriftligt overfor Sø- og Handelsrettens skifteret inden tre uger efter bekendtgørelsen i Statstidende.


Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til at anmelde sit krav til boets kurator inden fire uger efter bekendtgørelsen i Statstidende opgjort pr. konkursdagen.


Det seneste regnskab fra H.A. Transport ApS afsluttet 30. juni 2023 viste et overskud på 6.693.000 kroner, en egenkapital på 2.473.000 kroner og en balance på 13.380.000 kroner.


Året før kom virksomheden ud med et underskud på 8.716.000 kroner, hvilket skar egenkapitalen ned under nul til minus 4.221.000 kroner. Balancen var efter 2021-2022 regnskabet på 8.839.000 kroner. De to foregående år viste virksomhedens regnskaber positive tal.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sønderjysk havn med mange meter vanddybde fremlægger rekordregnskab
- Truckstop ved Horsens har fået synshal
- Midtjysk vognmandsfirma har givet sig i kast med ny fire-akslet tip-trailere
- Transportfirma i Lystrup ved Aarhus er gået konkurs
- Areal på haven i Aarhus bliver midlertidigt militært område
- Fredag 3. maj 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Godstog kørte med trailere fra terminal i Hirtshals
- Transportvirksomhed i Aarhus ruller ud med to nye trækkere
- Transportorganisationer sender fælles erklæring efter møde i Paris
- Færgerederi får ny ny direktion
- Dagligvarer kommer med to nye kølebiler
- Skib lastet med træ-, plastik- og metalaffald brød i brand i Køge Havn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst