Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
BOMBETRUSSEL MOD BILLUND LUFTHAVN:

30-årig mand blev varetægtsfængslet i fire uger

Mandag 22. april 2024 kl: 12:13
Af: Redaktionen

Lørdag var Sydøstjyllands Politi massivt til stede i Billund Lufthavn på baggrund af en bombetrussel, der blev anmeldt til politiet omkring klokken 10.30 lørdag formiddag. Billund Lufthavn var på grund af bombetruslen lukket for flytrafik det meste af lørdagen

Sydøstjyllands Politi anholdt lørdag en mand i 30’erne, som havde fortalt politiet i lufthavnen om, at den genstand, han indleverede indeholdt sprængstof. Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens, hvor anklagemyndigheden havde bedt om lukkede døre. Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.
 

Sydøstjyllands Politi oplyser ikke noget om, hvad mandens motiv har været. Det er nu en del af efterforskningen, men politiet oplyste lørdag, at der ikker er noget i den hidtidige efterforskning, der har peget på, at manden har arbejdet sammen med andre.
 

Den genstand, som manden havde indleveret og fortalt indeholdt sprængstof, blev senere undersøgt og destrueret af Forsvarets ammunitionsryddere, som lørdag aften foretog en kontrolleret sprængning af den indleverede genstand. Sprængningen foregik i et område omkring Hejnsvig, hvor det blev vurderet forsvarligt.


- Der blev inden destruktionen taget kemiske prøver af genstanden, og vi afventer fortsat de tekniske erklæringer for med sikkerhed at kunne sige, hvad den indeholdt, siger politiinspektør Michael Weiss fra Sydøstjyllands Politi.


Sprængning af hæveautomat
Omkring klokken 04.00 natten til lørdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en hæveautomat på Nordmarksvej i Billund var blevet sprængt. 


Det indgår fortsat i politiets efterforskning, hvorvidt dette måtte have en sammenhæng med bombetruslen i Billund Lufthavn. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Truckstop ved Horsens har fået synshal
- Trafikselskab udvider rejsegarantien
- Sydøstjyllands Politi har sigtet en 34-årig "vognmand" for ulovlig taxi-kørsel
- Fredag 3. maj 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Magasinet Bus 4 - 2024 er udkommet
- 29-årig fik frarøvet telefon og ur under pirattaxi-tur
- Trafikdirektør skifter selskab
- Færgerederi får ny ny direktion
- Lufthavn ved Aalborg havde fremgang i april
- Danmarks største containerhavn øgede sin markedsandel
- Færgerederi sælger hurtigfærge fra 1998
- Sammensluttede fagforeninger fik godt fem millioner ind

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst